OSTA LIPPUJA OLS:N KOTIOTTELUIHIN

SEURAAVA KOTIOTTELU SUNNUNTAINA 20.12. KLO 18.

OSTAMAAN »
Tapahtumat  / kotiottelut
FACEBOOK
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 päivää sitten

OLS Salibandy

Runkosarjasta on nyt OLS:n osalta pelattu tasan puolet (13/26) ja viimeisin koitos oli siis tuo sunnuntainen 140-vuotis Juhlaottelu, jossa Tikkurilan Tiikerit kaatui maalein 8-6.

Kapteeninnauhaa kantanut Matias Tiira jatkoi maaliputkeaan ja nousi samalla joukkueen sisäisen maalipörssin piikkipaikalle yhdeksällä osumallaan.

Tehokkaimpana hääri kolme maalia syöttänyt Juho Sorri, joka pelasi kauden 10. ottelunsa ja nosti pistemääränsä lukemiin 8+4=12.

Mika Hirsikorpi puolestaan avasi kauden maalitilinsä osumalla kahdesti ja näistä jälkimmäiseen maaliin syöttöpiste OLS-vahti Vinski Kivilompololle, jolle tehopiste oli jo kauden toinen. Ottelupöytäkirjasta tuota Vinskin liigauran 3. syöttöä ei ainakaan heti löytynyt, mutta jospa se sinne pelaajatilastoihin lisättäisi jossain vaihessa.

Mikäli Vinskille tuo syöttöpiste lisätään ohittaa hän Juha Mäen (0+2) OLS-maalivahtien kaikkien aikoijen pistepörssissä ja nousee kakkoseksi tehoilla (0+3). Ykkösenä tuolla listalla on muuan Jarno Ihme, joka kolmella OLS-kaudellaan tehoili 1+4 ja koko 14 kautta ja 409 ottelua käsittäneellä liigaurallaan huikeat 1+35, kun pleijaritkin lasketaan mukaan.

Joona Alatorvinen (0+1) sai tililleen liigauransa ensimmäisen syöttöpisteen. Kalle Keskitalolle puolestaan liigauran 27. syöttöpiste, joka oli samalla miehen ensimmäinen tehopiste kasvattajaseuransa edustusjoukkueessa.

OLS on ollut varsin voitokas Juhlaotteluissaan 2000-luvulla, sillä vuonna 2005 Raksilan Jäähallissa pelatussa 125 v. juhlaottelussa HIFK kaatui maalein 10-9. Ottelua oli paikanpäällä seuraamassa 2125 katsojaa ja tuolla lukemalla rikottiin myös silloinen Salibandyliigan yleisöennätys (edellinen ennätys 1 534).

Vuonna 2010 OLS pelasi divarissa ja tulloin 130v. Juhlaottelussa oli vastassa Woodcutters, joka kaatui murskaavasti 14-0. Tuona kyseisenä juhlapäivänä myös toista liigakauttaan pelanneet OLS Naiset voittivat oman juhlapelinsä kun Tampereen Koovee kaatui Linnamaan Liikuntahallin parketilla maalein 8-4.

135-vuotis Juhlapelissä, eli vuonna 2015 vastassa oli (tuolloinen) hallitseva Suomenmestari SPV, joka kaatui lopulta maalein 9-7 ja tuo olikin ensimmäinen kerta pitkään aikaan kun OLS onnistui SPV:n kaatamaan sillä edellisen kerran näin oli käynyt vuonna 2007.

OLS:n ensimmäisellä liigakaudella ei salibandyn merkeissä mitään varsinaista juhlaottelua ollut, mutta vuosipäivää edeltävänä päivänä, eli 18.11.2000 joukkue pelasi vierasottelun, jossa kaatui ÅSC maalein 5-8, eli myös tuolla kaudella OLS oli voitokas synttäreidensä tienoilla.

Voitto tuli siis myös vuonna 2020 ja tästäpä sitten tuon Tiikerit ottelun maalikoosteen pariin >> youtu.be/qiIlP5_U22s

Ja koska myös vuosien 2010 ja 2015 juhlaottelut löytyvät youtubesta, niin linkitetäänpä nekin tähän jatkoksi:

130v. (2010)

MIEHET: OLS-WOODCUTTERS
youtu.be/_pt43Iep0qE

NAISET: OLS-KOOVEE
youtu.be/KC-qC4DJrnY

135v. (2015) OLS-SPV [2 versiota][11min] youtu.be/mKho2HPfqX4
[7min] youtu.be/CMIuFufvvqs


#salibandy #keltasininen #olssalibandy #unelmiaisommaksi #pohjoistavoimaa #fliigam #ols140juhlavuosi

F-liiga Salibandy.fi Woodcutters96 SPV - Floorball Team (Official) Koovee Salibandy Pääkallo.fi
... Katso enemmänKatso vähemmän

Video image

Kommentoi Facebookissa

JUNIORITULOKSIA

#salibandy #keltasininen #olssalibandy #unelmiaisommaksi

5 päivää sitten

OLS Salibandy

Juhlaottelun jälkihaastatteluissa OLS:n Mika Hirsikorpi ja Tiikereiden Tomi Palin.
youtu.be/cHBm880RD_w

F-liiga Salibandy.fi Tikkurilan Tiikerit Ruutu Urheilu
... Katso enemmänKatso vähemmän

Video image

Kommentoi Facebookissa

Lataa lisää

Mukana yhteistyössä