Mukaan toimintaan

OLS:N JUNIORIJOUKKUEET


ILMOITTAUTUMINEN KAUDEN 2022-2023 ALUEJOUKKUEISIIN ON AUKI.

ILMOITTAUTUMISLINKIT LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ.

OLS:n pelaajapolku on jaettu kolmeen tasoon.

Edustus- ja akatemiajoukkueissa toiminta on tavoitteellista. Jos näissä joukkueissa pelaaminen tai valmentaminen kiinnostaa, ota yhteys seuran lajivastaavaan Jani Lipsaseen - jani.lipsanen(at)ols.fi

Edustus- ja akatemiajoukkueisiin pelaajaksi ei ilmoittauduta, vaan joukkueet rakennetaan mukaan pyrkivistä pelaajista try out - tai testijakson perusteella.

P22 edustus (SM-sarja)
P19 edustus (SM-sarja)
P17 edustus (SM-sarja)
P17-19 akatemia (aluesarja) - JOUKKUEESSA TILAA
P16 edustus (valtakunnallinen sarja)
P16 akatemia (aluesarja)
P15 edustus (ylialueellinen sarja) - JOUKKUEESSA TILAA
P14 edustus (aluesarja) - JOUKKUEESSA TILAA
P13 edustus (aluesarja)
P12 edustus (aluesarja) - JOUKKUEESSA TILAA
P11 edustus (aluesarja)

Aluejoukkueissa toiminta pyritään järjestämään lähellä kotia mahdollisuuksien mukaan. Harjoitusmäärät ovat maltillisemmat kuin edustus- ja akatemiajoukkueissa, mutta P11-P13-ikäluokissa joukkueet pyrkivät tekemään yhteistyötä myös ikäluokkien edustusjoukkueiden kanssa. Aluejoukkueisiin ilmoittaudutaan mukaan myclubin kautta. Joukkueet ja ilmoittautumislinkit löytyvät täältä.

Aluejoukkuetoimintaa pyritään tarjoamaan P7-ikäluokasta aina P13-ikäluokkaan asti (2010 syntyneisiin).

Urheilukoulu on seuran matalan kynnyksen toimintaa, jossa pääsee tutustumaan edullisesti salibandyyn. Urheilukoulu toiminta alkaa viikolla 40 ja siihen ilmoittautuminen tapahtuu myclubin kautta. Ilmoittautuminen Urheilukouluun avataan elokuun aikana. Urheilukoulua tarjotaan 4-7-vuotiaille.