Toimihenkilöiden ja valmentajien materiaalipankki

Materiaalipankkiin kerätään ohjeita ja apuja toimihenkilöille, valmentajille ja pelaajille. Lisäksi löydät videoklippejä erilaisiin harjoitteisiin, jotka auttavat niin harjoituksissa kuin kotonakin harjoitteluun.
 

TOIMIHENKILÖILLE

OLS-TUOTTEET:

OLS Salibandy til.lomake 2020

Tekstiilien painatuksesta vastaa Preanta Oy

 

OLS LEIJONALIIGAN JA SALIBANDYKERHOJEN TOIMINTAOPAS 19-20

VALMENTAJILLE

 

Harjoituspankkina toimii Coachtools ohjelma, joka toimii samalla joukkueiden infokanavana ja kalenterina. Coachtoolsiin saa jokainen ohjaaja ohjeistuksen toimistolta.

 

COACHTOOLS SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

 

Salibandyliiton Säbämestari -koulutus on jokavuotinen koulutustilaisuus OLS valmentajille. Linkkien takaa pääset katsomaan Säbämestarin koulutusmateriaalia ja tutustumaan videoiden kautta harjoitusten organisointiin.

 
 
 
Terve Urheilija sivusto on UKK Instituutin ja Tampereen Urheilulääkäriaseman teettämä sivusto löasten ja nuorten urheilijoiden vammojen ehkäisystä. Alta löytyy suorat linkit materiaaleihin ja ohjelmiin.
 
Käy tutustumassa TERVE URHEILIJA -sivustoon, josta löytyy valtavasti lisää tietoa.
 
 
 
 

PELISÄÄNTÖKESKUSTELUT

PELISÄÄNTÖKESKUSTELUT PELAAJILLE

PELISÄÄNTÖKESKUSTELUT VANHEMMAT

OHJEITA MATKALASKUN TÄYTTÄMISEKSI VALMENTAJALLE / TOIMIHENKILÖILLE

 

Yleishyödyllisen yhteisön maksama korvaus (H5)
Tuloverolain 71 § 3 momentin mukaan matkakustannusten korvauksesta, jonka yleishyödyllinen yhteisö maksaa, on verovapaata tuloa:

  1. päiväraha enintään 20 päivältä kalenterivuodessa
  2. matkustamiskustannusten korvaus, jota voidaan suorittaa myös verovelvollisen asunnolta tehdystä matkasta. Matkustamiskustannusten korvauksesta muulla kuin julkisella kulkuneuvolla tehdystä matkasta on verovapaata enintään 2 000 euroa kalenterivuodelta.

Matkakorvaus on verovapaata tuloa yhteisössä vapaaehtoisesti ja vastikkeetta toimivalle henkilölle. Matka tulee tehdä yleishyödyllisen yhteisön toimeksiannosta ja siitä on etukäteen asianmukaisesti päätettävä. Säännös koskee esimerkiksi urheiluseuroissa toimivien henkilöiden matkoja ohjelman mukaisiin harjoituksiin ja kilpailuihin samoin kuin kilpailutuomareiden matkoja.

Huomatkaa, että kilometri- ja päivärahakertoimet vaihtuvat veroviranomaisten toimesta vuosittain:

 

Päivärahat ja kilometrikorvaukset

 

Verottajan sivuilta näet tarkemmin korvauksista ja päivärahoista.

km kerroin on 0,43

puolipäiväraha (½ pv) 19 euroa

kokopäiväraha (1/1 pv) 42 euroa

Oikeus päivärahojen maksamiseen täyttyy, lähtiessäsi esim. vierasotteluihin, turnauksiin, koulutuksiin ja lisäksi kun alla mainitut tuntimäärät täyttyvät:

  • kun matka kesänyt yli 6 tuntia, on oikeus puolipäivärahaan
  • kun matka kestänyt yli 10 tuntia, on oikeus kokopäivärahaan

Matkalasku on täytettävä huolellisesti, yläosaan kaikki pyydetyt henkilötiedot ja pankkitili IBAN muodossa, kirjaukset harjoitusohjelman mukaisesti.

Miten valmentajakorjaus haetaan?

 

Kaavakkeet saat ladattua alta:

Kulukorvauspohja 2020

Kulukorvauspohja 2019

Kulukorvauspohja 2018