Kausarikamppis koko heinäkuun!

Miesten F-liigajoukkueen kausikortit ovat nyt myynnissä myös toimistolla ja koko heinäkuun on voimassa KAUSARIKAMPPIS!  

Kamppiksen tarkoituksena on tuoda Pohjois-Suomen salibandyn lippulaivan ensi kauden kotiottelut ja kotiottelutapahtuma mahdollisimman monen oululaisen ja sen lähialueen ihmisen saataville.

”Viime kaudella saimme luotua Kastelliin hienon ottelutapahtuman, mikä houkutteli hienosti yleisöä paikan päälle. Ottelutapahtuma itsessään ei ole kuitenkaan mitään ilman yleisöä ja sen mukanaan tuomaa tunnelmaa, joten haluamme tulevalla kaudella tehdä tästä tapahtumasta vieläkin paremmin yleisöä palvelevan kokonaisuuden ja sitä kautta täyttää viimeisetkin penkit Kastellista” kommentoi OLS F-liigajoukkueen toiminnanjohtaja Samuli Koivuniemi.

Kausarikamppis on voimassa 1.7-31.7.2024 ja tämän aikana tehdyt kausikorttitilaukset ovat oikeutettuja etuhintaan. Kausikorttien hinnat heinäkuun aikana ostetuille / tilatuille kausareille ovat: aikuiset 70€ (norm 80€) ja junnut 30€. Junnukausarin ikäraja on 10-18v.

”Viime kaudella oli todella ilahduttavaa nähdä, kuinka monesta lähialueen junioriseurasta meidän peleissä kävi faneja. Tulevalle kaudelle mahdollistamme tätä toivottavasti entistä paremmin ja useammalle juniorille tarjoamalla jokaiselle lähialueen juniorille (10-18v) meille uutuutena tuotavan Junnukausarin, joka oikeuttaa kaikkiin meidän runkosarjan kotiotteluihin” jatkaa Koivuniemi.

Edellisiltä kausilta tuttuun tapaan seuran omat junioripelaajat ja taustahenkilöt pääsevät otteluun ilmaiseksi MyClubin jäsenkorttia näyttämällä.

Kausarikamppiksen aikana kausikortit voit lunastaa ja maksaa OLS-toimistolta (Rommakkokatu 30) ma, ke ja pe klo 11-14 välillä tai erikseen sovittuna ajankohtana. Jos et pääse toimistolle paikan päälle edellä mainittuina kellonaikoina, voit myös täyttää kaavakkeen ja tilata itsellesi kausarit etuhintaan ja postitettuina:

https://forms.gle/EADKAKvBcMHGYZJz9

”Kausikorttimyynti on meidän toiminnan kehittämisen kannalta todella iso ja oleellinen asia, joten toivomme tottakai, että mahdollisimman moni yksityishenkilö ja yritys lähtee tukemaan meidän toimintaa tätä kautta. Meillä on tulevalla kaudella varmasti nuori ja viihdyttävä joukkue, joten Kastellissa tullaan jokaisessa pelissä varmasti taas näkemään unohtumattomia hetkiä ja elämyksiä urheilun parissa” lopettaa Samuli Koivuniemi.

Lisätietodot ja kysymykset Kausarikamppikseen liittyen:

Samuli Koivuniemi

samuli.koivuniemi@ols.fi

+358 456747628