F-liigan otteluohjelma julkaistu!

F-liigan otteluohjelma kaudelle 2024-2025 on julkaistu!

OLS aloittaa kautensa lauantaina 15.9.2024 kotiottelulla viime kauden sarjassa neljänneksi sijoittunutta Indiansia vastaan. Inkkarit ovat tehneet isoja hankintoja tulevalle kaudelle, joten Kastellin kotiyleisö pääsee heti kauden alkuun nauttimaan tasokkaasta salibandystä. Sunnuntaina 15.9 vastaan Kastellissa asettuu Happee, jonka mukana nähdään todennäköisesti myös entisiä keltasinisiä Olli-Matti Virrankarin saapuessa entiseen kotihalliinsa – tällä kertaa vieraaksi!

Yksi runkosarjan kohokohta pelataan 28-29.9, kun OLS pelaa Back to Back-ottelut Nokian Krp:tä vastaan, jonka väreissä nähdään tulevalla kaudella iso nippu OLS-taustaisia pelaajia.

Runkosarjan otteluohjelman näet kokonaisuudessaan F-liigan sivuilta:

https://fliiga.com/fi/2024/06/17/f-liigan-miesten-sarjan-otteluohjelma-2024-25-julki-uudistettu-super-cup-avaa-runkosarjan/

” Viime kauden aikana kävimme yhdessä joukkueiden kanssa kehityskohteita läpi. Tavoitteena oli tarttua haasteisiin mitä otteluohjelmakokonaisuudessa on havaittu edellisten kausien aikana. Laadukas ja eri asioita huomioiva ohjelma on koettu joukkueissa erittäin tärkeäksi esimerkiksi myynnin, markkinoinnin ja harjoittelun osalta” Salibandyliiton pääsarjapäällikko Joni Toivola kertoi F-liigan uutisesta.

” Melkoinen urakka tämä otteluohjelman kasaan parsiminen on jokaisena kautena ja tällä kertaa saatiin kasaan tällaista. Joku yksittäinen ottelu saattaa vielä vaihtaa ajankohtaa, mutta isossa kuvassa etenkin meidän kotiottelut ovat nyt lyöty lukkoon” kommentoi OLS F-liigajoukkueen toiminnanjohtaja Samuli Koivuniemi.

” Tulevalla kaudella pelaamme edelleen pääsääntöisesti kotiottelut klo 18.00 alkaen, mutta olemme lisänneet otteluohjelmaan myös yleisön toiveesta klo 15.00 alkavia otteluita, mihin pyrimme järjestämään yhdessä mahdollisten otteluisännyyksien kanssa perhe- ja lapsipeliteemoja. Tiedotamme näistä vielä lähempänä kauden alkamista” Koivuniemi jatkaa.

Kausikortit tulevat ennakkomyyntiin aivan pian ja sen osalta kannattaa seurata joukkueen sosiaalisen median kanavia, heinäkuussa kausikortin lunastaneet saavat kausikortin kampanja-hintaan.

OLS kauden 2024-2025 kotiottelut kootusti voit tulostaa kotiin jääkaapin oveen muistuttamaan tästä linkistä!