Salibandyn ilmoittautuminen kaudelle 2020-2021

TIETOA ILMOITTAUTUMISESTA

Olemme siirtyneet käyttämään myClub -järjestlemää toiminnan hallinnassa. Tässä infoa, miten pääsette ilmoittautumaan toimintaan mukaan.
MyClub ID luodaan samalla kun ilmoittaudut seuran avoimeen tapahtuman tai rekisteröidyt seuran myClub-jäsenpalveluun. Ilmoittautuminen tapahtuu vaiheittain siten, että 1. vaiheessa luodaan oma henkilökohtainen myClub ID ja 2. vaiheessa syötetään seuran toimintaan osallistujan henkilön tiedot (omat tai lapsen).
Lisätietoja löytyy osoitteesta https://help.myclub.fi/article/149-myclub-id-kayttoonotto

HARRASTETOIMINTA

Nuoremmille ikäryhmille (2009 – 2016-syntyneet) avaamme ilmoittautumisen aluekohtaisesti. Jokainen voi valita lähialueen ja ilmoittautua mukaan toimintaan sitä kautta. Ohjaamme kaikki ilmoittautuneet ikäluokan mukaan omiin ryhmiin ja käynnistämme toiminnan elo-syyskuun aikana. Alueille pääsette ilmoittautumaan mukaan alta.

Pohjoinen

Keskusta

Itä

Etelä

PELIKERHOTOIMINTA

Tarjoamme kerran viikossa toimivan pelikerhokonseptin, jossa tarjoituksena on toimina enemmän iltapäiväkerhomaisesti kerran viikossa pienpelien merkeissä. Pelikerhot eivät osallistu seuran järjestämään Leijonaliigatoimintaan. Pelikerhot on tarkoitettu kaikille 2009 – 2014-syntyneille lapsille.

Ilmoittautuminen pelikerhoihin löytyy alta

Pelikerhot 2009 – 2011

Pelikerhot 2012 – 2014 

TYTTÖSALIBANDY

Tytöille avaamme omat kerhoryhmät eri alueille. Tyttöjen kerhoryhmät menevät eläintunnuksin eri alueiden mukaan. Alla on tyttökerhoihin ilmoittautumislinkit.

Tytöt III Tiikerit 13-15 (Etelä/Itä)

Tytöt III Leopardit 13-15 (Pohjoinen/Keskusta)

Vanhemmille tytöille on tarjolla kaksi omaa ryhmää, jotka ovat tarkoitettu kaikille halukkaille. Tyttöjen alakouluryhmät on jaettu kahteen, 1. – 3. luokkalaiset ovat omana ryhmänä (Tytöt II) ja 4. – 6. luokkalaiset omana (Tytöt I).

Alla on näiden ryhmien ilmoittautumislinkit.

Tytöt I

Tytöt II

Kausi starttaa kaikkien harasteryhmien osalta elo-syyskuun aikana. Aloituksesta ilmoitetaan kaikille ryhmäkohtaisesti ennen harjoitusten alkua.

 

Tervetuloa mukaan kaudelle 2020-2021!