OLS ja Pihlajalinna yhteistyöhön

Oulun Luistinseura ry ja Pihlajalinna yhteistyöhön

OLS ja Pihlajalinna ovat solmineet toukokuun alusta voimaan astuneen pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen.
Sopimus on sisällöltään varsin kattava – sopimuksen pääpaino on OLS:n urheilijoiden äkillisten tapaturmien hoidossa sekä yleisessä terveydenhuollossa.

Yhteistyösopimuksen myötä Pihlajalinna on OLS:n terveydenhuollon kumppani. Pihlajalinna huolehtii OLS:n tarpeisiin perustuen sen jäsenistölle kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut, laboratoriodiagnostiikan, kuvantamistutkimukset ja kliinisfysiologiset tutkimukset.
Lisäksi Pihlajalinna hankkii tarvittaessa urheilijoiden käyttöön niin ravitsemusasiantuntijan kuin urheilupsykologinkin palvelut sekä urheilufysioterapeutin palvelut.

Pihlajalinna järjestää vuosittain koulutuksia, joiden sisältö käsittelee esimerkiksi urheiluun liittyviä tyyppivammoja ja -vaivoja, niiden ennaltaehkäisyä, urheilijan ravitsemusta tai psyykkistä hyvinvointia. Pihlajalinna vastaa jatkossa myös OLS:n työntekijöiden työterveyshuollon palveluista.

Urheilija saa aina mukaansa lääkäriltä ohjeen, jossa on otettu kantaa sairaudesta tai tapaturmasta johtuvaan sairauslomaan sekä tarvittavaan harjoittelu- ja kilpailutaukoon. OLS:n urheilijat pääsevät Pihlajalinna Hiirosen tapaturmapäivystykseen ja kuvantamiseen ajanvarauksella sekä päivystysluontoisesti kaikkina aukioloaikoina, myös viikonloppuisin. Vastaanotolle on siis mahdollista tulla myös suoraan kentän laidalta.

Meille on tärkeää se, että urheilijat pääsevät mahdollisimman nopeasti erinomaisten alan ammattilaisten hoitoon. Tämän Pihlajalinna pystyy meille tarjoamaan ja heiltä löytyy osaajat myös kaikkiin muihin terveyteen liittyviin tarpeisiimme. Yhteistyö tarjoaa seuralle ja sen jäsenille paljon mahdollisuuksia ja olemme erittäin innoissamme yhteistyön käynnistymisestä, Oulun Luistinseura ry:n seurajohtaja Samuli Niskanen kommentoi.

– Pihlajalinna tulee profiloitumaan koko ajan voimakkaammin urheilijan ykkösvalintana Oulussa. OLS on meille strateginen kumppani, ja tulemme panostamaan yhteistyöhön. Olemme kehittämässä monia osa-alueita urheiluseurakumppanuuksissa, ja OLS:n jäsenistö tulee saamaan meiltä laadukasta sekä oikea-aikaista palvelua. Pidän aivan olennaisena asiana tapaturmapäivystystä, joka on kaupungissa ainoa laatuaan. Meillä on aina ortopedi paikalla ja meille voi tulla myös ilman ajanvarausta. Se on urheilijalle lyömätön vaihtoehto, kun ottaa huomioon sen, että meillä on riveissä huipputekijät niin vammojen hoidossa kuin kuntoutuksessakin, Pihlajalinnan aluejohtaja Ville Valkama toteaa.

Pihlajalinna Bonus ja asiakkuusohjelman edut jäsenistölle

Osana yhteistyösopimusta mukana on myös Pihlajalinna Bonus. Bonusta OLS:lle kerryttävät kaikki seuran kannattajien yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa. Liittymällä bonusohjelmaan seuran jäsen tai kannattaja saa käyttöönsä myös Pihlajalinnan vaihtuvat asiakkuusohjelman edut.