Niko Kvist aloittaa OLS:n salibandyjaoston seuratyöntekijänä

Pitkän päivätyön OLS:ssa tehnyt Juice Mustonen vaihtaa työuralla uusien haasteiden pariin. OLS:n uutena seuratyöntekijänä aloittaa Niko Kvist, jolta löytyy mittava peli- ja valmennusura keltasinisessä.

Kvist tulee toimimaan OLS:n salibandypuolen työntekijänä. Kvist ottaa päävastuun Leijonaliiga- ja aluejoukkuetoiminnan kehittämisestä, mutta lajivastaava Jani Lipsasen mukaan yhtenä rekryn tavoitteena oli, että Kvistin valmennusosaaminenkin saataisiin jatkossa näkymään vahvemmin seuran toiminnassa.

”Aivan yksi yhteen Niko ei tule Juicea korvaamaan, sillä Juicen työpanos jakaantui puoliksi salibandy- ja jalkapallojaostojen välillä. Niko tulee keskittymään täysipäiväisesti salibandypuolen toiminnan kehittämiseen”, Lipsanen avaa.

OLS:n edustusjoukkueessa yli 300 runkosarjaottelua pelannut Kvist toimi kuluneella kaudella seuran P21-edustusjoukkueen valmennustiimissä ja tehoryhmävalmentajana.

”Innolla tartutaan uuteen haasteeseen. Seurasta on tullut itselle vuosien saatossa tärkeä ja on hieno mahdollisuus päästä nyt työskentelemään itselle rakkaan lajin parissa rakkaassa seurassa”, Kvist kommentoi ensimmäisenä työpäivänään.

Nikon yhteystiedot:
sposti: niko.kvist@ols.fi
työpuhelin: 044 7518774