Ilmoittautuminen Salibandyn Urheilukouluun auki!

Urheilukoulun salibandy alkaa viikolla 40 ja ilmoittautuminen on nyt auki. Harjoitukset ovat kolmessa eri paikkaa, Ritaharjulla, Hiukkavaarassa ja Metsokankaalla. Urheilukoulu mahdollistaa matalan kynnyksen lajiin tutustumisen 5 – 7 vuotiaille lapsille lähellä omaa asutusta. Salibandyn Urheilukoulu on 2017 – 2018 -syntyneille pääosin suunnattu.

KAUSI 2023 – 2024
Kausi alkaa viikolla 40 ja loppuu viikolla 51. Taukoja harjoittelussa on syyslomaviikolla (viikko 42) sekä koululukuvuoden muina lomina.  Harjoituksia on kerran viikossa.

Joulukuun jälkeen tarjotaan pelaajille mahdollisuutta osallistua OLS:n joukkuetoimintaan. Tätä kautta juniorit pääsevät osallistumaan mm. Leijonaliigaan, jossa he pääsevät pelaamaan virallisia pelejä. Urheilukoulutoiminta jatkuu uudenvuoden jälkeen uuden ilmoittautumisen kautta aina viikolle 20. Joulun jälkeen tulee ilmoittautua uuteen tapahtumaan.

Kaikkia ilmoittautuneita kehotetaan asentamaan puhelimeen myClub -sovellus, jonka kautta harjoituksiin ja muihin ryhmän tapahtumiin ilmoittaudutaan. MyClub toimii myös seuran jäsenkorttina.

KAUSIMAKSU
Salibandyn kausimaksu urheilukoulussa on 100€(syksy)/140€(kevät), joka sisältää seuraavat asiat:

* Keväällä osallistuminen OLS-Leijonaliigaan
* pelipaidan ja painatukset (nimi, logo, numero, seuran sponsorit)
* lisenssin ja vakuutuksen (ryhmälisenssi)
* ohjatut harjoitukset seuravetoisesti
* ryhmän varustepaketin, joka sisältää pallot, maalivahdin varusteet ja muut harjoituksissa tarvittavat välineet (ei sisällä henkilökohtaisia varusteita, kuten mailaa, suojalaseja ja muita liikuntavarusteita)
* OLS järjestämät mahdolliset pelivuorot
* ohjaajan korvaus

VANHEMMAT MUKAAN TOIMINTAAN
Jotta toiminta olisi laadukasta, pyydetään vanhempia osallistumaan harjoitusten läpivientiin kauden aikana. Vanhempien roolina on pääasiassa olla ohjaajan silmäpareina ja seurata harjoituksissa, että lapset toimivat ohjeiden mukaisesti. Tarkempia tietoja vanhempien roolista toiminnassa löytyy toimintaoppaasta.

Ilmoittautumislinkit:

5-7 -vuotiaat Pohjoinen (Ma klo 17.00 – 18.00 Ritaharju mon.) Linkki 

5-7 -vuotiaat Itä (Ke klo 17.30 – 18.30 Hiukkavaara) Linkki

5-7 -vuotiaat Etelä (Pe klo 17 – 18 Metsokangas) Linkki

Ilmoittautumislinkit Kevään urheilukouluun:

5-7 -vuotiaat Pohjoinen (Ma klo 17.00 – 18.00 Ritaharju mon.) Linkki

5-7 -vuotiaat Itä (Ke klo 17.30 – 18.30 Hiukkavaara) Linkki

5-7 -vuotiaat Etelä (Pe klo 17 – 18 Metsokangas) Linkki

2016- ja 2017 -syntyneille on myös joukkuetoimintaa tarjolla. Näiden ikäluokkien joukkueisiin mahtuu vielä hyvin pelaajia. Lisää joukkuetoiminnasta löydät tästä linkistä.