Ilmoittautuminen Leijonaliigakaudelle 2023-2024 on nyt auki!

Ilmoittautuminen Leijonaliigakaudelle 2023-2024 on nyt avattu.

Salibandykansalle tuttu Leijonaliiga on nyt aukaissut ilmoittautumisen ensikauden sarjaan. Aikaisempiin vuosiin päivitystä on tullut mm. OFBC:n mukaan tuleminen järjestäväksi seuraksi sekä pelien- ja peliaikojen lisääntyminen.  Syyskausi alkaa syyskuussa ja sarjat pyritään pelaamaan tahdilla 1 turnaus/kuukausi. Koulujen loma-ajat voivat jonkin verran vaikuttaa rytmiin.

Vanhimpien juniorien turnausmäärä nousee kahdeksaan. Neljä turnausta syys- ja kevätkaudella.

P10/T10-ikäluokista lähtien syyskaudella pelataan kolme turnausta ja kevätkaudella neljä.

P/T7-ikäluokalle sarjoja tarjotaan vasta kevätkaudeksi. Näissä ikäluokissa joukkueet yleensä muodostuvat vasta syksyn aikana.

Peliajat tulevat myös kasvamaan edellisestä kaudesta. Vanhemmat juniorit pelaavat 2x20min ja nuoremmat juniorit 2x15min.

Sarjoihin voi ilmoittautua koko kaudeksi kerralla tai tässä vaiheessa pelkästään syyskaudeksi. Koko kaudeksi ilmoittautuessa turnauskohtainen maksu on joukkueille hieman pienempi.

Ikäluokkiin pystytään lähtökohtaisesti ottamaan 18 joukkuetta. Jos sarjojen joukkuemäärä täyttyy, emmekä pysty aikataulullisesti ottamaan isompaa määrää joukkueita mukaan, sarjat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, jossa etusijalla ovat koko kaudeksi sarjaan ilmoittautuneet.

Ilmoittautuminen päättyy 21.8. Lisää infoa sarjasta löydät ilmoittautumislinkistä.

Ilmoittautuminen koko kausi: https://ols.myclub.fi/flow/events/5592470

Ilmoittautuminen syyskausi: https://ols.myclub.fi/flow/events/5592465