Hyvärinen kuukauden arvokkain

OLS-hyökkääjä Luukas Hyvärinen on valittu F-liigan marraskuun kuukauden arvokkaimmaksi pelaajaksi. Valinnan suoritti maajoukkueen päävalmentaja Esa Jussila, joka kommentoi valintaa seuraavasti:

”Luukas Hyvärinen oli isossa roolissa kun OLS keräsi marraskuun aikana 10 pistettä ja on nyt runkosarjassa kuudennella sijalla. Myös Hyvärinen iski kuukauden aikana kovat tehot – hän on tällä hetkellä pistepörssissä viidentenä”

Luukas ”Hyrrä” Hyvärinen on muodostanut yhdessä Olli Kinnusen ja Iiro Savelan kanssa keltasinisten vaarallisimman hyökkäystrion, jonka yhteispeli on toiminut todella hyvin. Hyrrä ei itsestään ja omista tehoistaan yleensä suurempaa ääntä pidä ja tälläkin kertaa kommentit kuukauden arvokkain pelaaja-valinnasta on lyhyet, mutta sitäkin ytimekkäämmät:

”Hieno juttu, että pelaaminen on näyttänyt hyvältä”

Tästä linkistä pääset F-liiga uutiseen asiasta.

Seuraavan kerran Hyrrä ja muut keltasiniset pääsevät tositoimiin vajaan kahden viikon kuluttua, kun lauantaina 16.12 OLS matkustaa Nurmon Jymyn vieraaksi ja sunnuntaina 17.12 kotiyleisön edessä vieraaksi saapuu Classic, ottelu alkaa sunnuntaina normaaliin tapaan klo 18.00.

OLS onnittelee Luukasta hienosta valinnasta!