F-Liigan otteluohjelma valmis

F-liiga kauden 2023-2024 otteluohjelma on julkaistu!

OLS aloittaa kautensa kotiottelulla 16.9.2023, kun vastaan asettuu kahden edelliskauden finaalijoukkue Nokian Krp. Mielenkiintoinen kohtaaminen runkosarjassa osuu myös 21.10.2023 pelattavaan kotiotteluun Indiansia vastaan, kun ottelussa pelataan tuplapanoksena runkosarjapisteiden lisäksi myös Suomen Cupin ensimmäinen kierros.

F-liigassa uudistuksena tulevalla kaudella nähdään myös maanantaisin pelattavia otteluita:

Tämä on mielenkiintoinen mahdollisuus tarjota kuluttajille viihdyttävää urheilusisältöä silloin kun tarjontaa on muutoin vähemmän. Maanantaisilla otteluilla tavoitellaan laajempaa mediahuomiota sekä joukkueille mahdollisuutta saada arvokasta kokemusta uuden pelipäivän toimivuudesta. F-liigassa on vahva tekemisen mentaliteetti, joka antaa kiinnostavat näkymät myös maanantaipelien onnistumisille” kommentoi Kimmo Nurminen F-liigan toimitusjohtaja.

OLS pelaa ensimmäisen maanantai-ottelunsa kotona Kastellissa 9.10.2023, kun vastaan tulee Happee Jyväskylästä. Toisen kerran maanantai kierroksella OLS pelaa runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussa, kun tällä kertaa Kastellissa vierailee SPV maanantaina 4.3.2023.

Koko otteluohjelman kaudelle 2023-2024 löydät F-liigan sivuilta:

https://fliiga.com/fi/2023/06/28/tassa-on-f-liigan-miesten-runkosarjan-ohjelma-avausottelu-15-syyskuuta/

OLS kotiotteluiden kausikortit tulevat myyntiin elokuun aikana!