Vuoden viimeinen kotiottelu Kastellissa

Miesten F-Liiga jää OLS:n osalta MM-kisatauolle tulevana lauantaina. Samalla lauantaina kello 15 alkava ottelu Nurmon Jymyä vastaan on kalenterivuoden 2021 viimeinen OLS:n kotiottelu.

OLS lähtee otteluun allaan maalin tappio vieraskentällä EräViikingeille. Jymy puolestaan oli lähellä yllättää Indiansin, mutta joutui lopulta taipumaan jatkoaikatappioon. Joukkueen tuloskunto on kuitenkin ollut nousussa ja ennen Indians-ottelua Jymy kaatoi tärkessä vieraskamppailussa Karhut maalein 5-6.

Jymy lähtee otteluun perjantai-iltapäivän sarjataulukon perusteella sijalta 11. Pisteitä joukkue on kerännyt pelaamistaan 12 ottelusta 8 ja se oikeuttaa sarjan puolivälin tienoilla suoran säilyjän paikalle. Tilanne sarjan häntäpäässä on kuitenkin todella tiukka ja jokainen piste on tämän kauden F-Liigassa arvokas, kun sarjaa supistetaan ja peräti kaksi joukkuetta putoaa kauden päätteeksi suoraan Divariin.

OLS on kerännyt 12 ottelusta 20 sarjapistettä ja on tällä hetkellä taulukossa sijalla 7. Kiivainta kamppailua pudotuspelipaikasta käydään tämän hetken taulukon perusteella OLS:n (20 p.), EräViikinkien (18 p.) ja SPV:n (15 p.) välillä. Sarjan tasaisuudesta kuitenkin kertoo, että sarjakakkonen Happee on kerännyt tässä vaiheessa 26 pistettä.

Perjantaina OLS-kokoonpanossa oli vielä muutamia kysymysmerkkejä pitkäaikaistoipilaiden lisäksi. Se on kuitenkin selvää, että tähän otteluun molemmissa leireissä tullaan lyömään all in, sillä seuraavat sarjaottelut pelataan vasta MM-tauon jälkeen joulukuun puolivälin jälkeen.

Lauantain ottelu on Kalevan kumppanietu-ottelu. Kalevan tilaajilla otteluun kaksi lippua yhden normaalihintaisen hinnalla.

OLS täyttää marraskuussa 141 vuotta. Suomen vanhin palloiluseura tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn OLS:n pelipaita päällä.

OLS-Jymy lauantaina 20.11. klo 15.00 Kastellin Monitoimitalolla.

Ennakkoliput