Ville Kivelä sopimukseen edustusjoukkueen kanssa

Miesten edustusjoukkueen ensi kauden joukkueeseen nousee OLS-kasvatti Ville Kivelä (s.2001), joka solmi kahden vuoden pelaajasopimuksen. Puolustajana tällä kaudella P21-edustusjoukkueen kantaviin voimiin noussut pelimies on vakuuttanut OLS:ssa tämän kauden aikana otteillaan.

”Ehkä vielä vuosi sitten ei ajateltu, että Kivelä olisi niitä seuraavia junioripelaajia meidän organisaatiosta, jotka nousevat edustusjoukkueen ryhmään mukaan, mutta kauden edetessä Ville on vakuuttanut laadukkaalla peruspelaamisellaan. Debyytti tuli liigassa runkosarjan päätöskierroksella ansaitusti”, OLS:n lajivastaava Jani Lipsanen sanoo.

Lipsasen mukaan Kivelä on nimenomaan hyvä harjoittelija, joka on pystynyt tasaisesti kehittymään pelaajana läpi juniorivuosien.

”Ville täydentää juuri siitä syystä hyvin meidän ryhmää, sillä laadukas ja pitkäjänteinen työnteko on ainoa tapa menestyä.”

Kivelä ja OLS:n P21-edustusjoukkue päättävät runkosarjan tulevana viikonloppuna kahdella vierasottelulla. Joukkue on varmistanut jo paikkansa pudotuspeleissä ja tavoittelee sijoitusta neljän joukosta ja kotietua puolivälieriin.