Vierasviikonloppu Classicin ja Tiikerien luolissa

OLS:n miesten kausi F-liigassa jatkuu kahdella vierasottelulla. Lauantaina joukkue kohtaa Classicin Tampereella kello 18 ja sunnuntaina vastassa on Tiikerit Tikkurilassa kello 17.

OLS lähtee otteluihin edelleen ilman useampaa avainpelaajaa, mutta kuten viime viikonloppu osoitti – uusia vastuunkantajia on kasvamassa. OLS:n päävalmentaja Harri Naumanen näkee tilanteessa positiivisena sen, ettei kulunut viikko tuonut suuria muutoksia.

”Paljon edelleen poissaoloja kokoonpanossa, mutta toisaalta nyt on ainakin parin viikon ajan pysynyt tilanne vakaana siltä osin. Uudet kentälliset ovat taas hieman tutumpia toisilleen.  Viikolla ei kovin paljon ole kehittävää treeniä tehty. Tässä otteluruuhkassa matkusteluineen palautuminen yksi tärkeimpiä tehtäviä viikolla. Luotetaan siihen, että aiemmin tehty työ kantaa nyt. Viikonlopun peleistä jos pisteitä haluaa, täytyy onnistua omalla hyökkäypelaamisella helpottamaan puolustamista. Onnistua säätelemään hieman sitä, kuinka paljon ja millaisia tilanteita joudutaan puolustamaan. Ansaitaan pisteet omalla laadukkaalla tekemisellä. Eipä se muuta vaadi”, Naumanen kertoo.

OLS:n seurahistorian kokenein liigapelaaja Niko Kvist löytää kokemuksella osa-alueet, joissa joukkueen pitää parantaa, että mukaan lähtee muutakin kuin kokemusta ja kilometrejä bussissa.

”Ekat erät vieraissa ovat olleet vaikeita. Nyt pitää olla hereillä ensimmäisestä minuutista lähtien. Myös erikoistilannepelaamisen pitää parantua edellisistä peleistä.”

Kvistin mukaan poissaolot ovat näkyneet arjessa jonkin verran.

”Treeneissä tekemisen laatu on heitellyt aika paljon, kun poissaoloja ollut paljon, mutta tähän yritetty ottaa kovasti kiinni niin pelaajien, kuin valmennuksen osalta. Myös 5vs.5 -pelaaminen haasteellisempaa, kun ei saada täysiä kentällisiä”, Kvist avaa loukkaantumisten ja sairasteluiden tuomia haasteita.

Viime viikonloppuna OLS katkaisi Steelers-voitolla kolmen ottelun tappioputken. Mitä asioita edellisistä SPV- ja Steelers-peleistä voi ottaa mukaan positiivisina asioina Classicia ja Tiikereitä vastaan.

”Oma pallollinen peli kyllä kantaa, kun vain jaksetaan luottaa siihen täydet 60min. Uskotaan myös, että liekkiemoji pysyy Alatorvisen ja Niemelän nimen alla”, Kvist päättää.

Ottelut tuttuun tapaan Ruutu Urheilun kautta.

Lauantain otteluseuranta

Sunnuntain otteluseuranta