Veteläinen ja Kivioja siirtyvät uusiin haasteisiin

Miesten edustusjoukkue kokee muutoksia joukkueessaan. Laiturina viihtyvillä Asla Veteläisellä ja Tuukka Kiviojalla oli sopimukset voimassa vielä ensi kaudesta, mutta kaksikko jatkaa urillaan uusiin haasteisiin.

”Pojat kysyivät mahdollisuudesta vaihtaa maisemaa, vaikka sopimukset olivat voimassa. Päästiin uuden seuran kanssa suhteellisen nopeasti yhteisymmärrykseen siirrosta ja nyt voimme tietysti osittain harmiksemmekin todeta, että kaksikko vaihtaa ensi kaudeksi uusiin maisemiin”, OLS:n lajivastaava Jani Lipsanen kommentoi.

Lipsasen mukaan edustusjoukkueen pelaajatilanne oli omalta osaltaan mahdollistamassa sen, että Veteläisen ja Kiviojan siirron esteeksi ei haluttu tässä vaiheessa asettua.

”Meillä on laaja sopimuspelaajien rinki ja pojille on ehditty korvaajatkin katsoa allekirjoituksia vaille valmiiksi. Tämä on nyt meidän näkövinkkelistä hetki, jolloin pystymme hyvillä mielin toivottamaan molemmille onnea uusiin haasteisiin ja tietysti toivomme, että molemmat löytäisivät tiensä vielä jossain vaiheessa takaisin seuraan entistä kovempina pelimiehinä”, Lipsanen sanoo.

Kausikorttihaaste ja vonkaleen metsästys on edennyt siihen vaiheeseen, että seura ja pelaaja ovat lähellä sopimuksen syntymistä. Lipsasen mukaan tavoitteena on, että viimeiset yksityiskohdat saataisiin sovittua aivan lähiaikoina.

”Haaste on 50 kausikorttia vajaa tällä hetkellä, mutta jo tässä vaiheessa kaikille osallistuneille kiitos siitä, että se on mahdollistanut meille näiden neuvottelujen käymisen.”

Haaste päättyy ja toteutuu siinä hetkessä, kun nimet vonkaleen kanssa lyödään paperiin. Jos haluat vielä osallistua kausikorttihaasteeseen, se onnistuu täältä.