Väinö Mertaniemi siirtyy OLS-paitaan

Alle 16-vuotiaiden maajoukkuepelaaja, Merikoski SBT:tä edustanut Väinö Mertaniemi siirtyy kolmivuotisella sopimuksella OLS:n riveihin. Vuonna 2004 syntynyt peluri on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tahkoamaan jo useamman vuoden ajan miesten sarjoja. Mertaniemi iski miesten Divarissa pisteitä jo 14-vuotiaana.

OLS:n lajivastaava Jani Lipsanen oli tyytyväinen saadessaan Mertaniemen seuraan.

”Väinö on ollut ikäluokkansa yksi kovimmista talenteista tähän asti ja on hieno juttu saada hänet mukaan meille jatkamaan lupaavaa uraa. Väinö on kehittynyt poikkeuksellisen aikaisin fyysisesti ja on fysiikkansa puolesta jo hyvin lähellä jopa liigatasoa, mutta kuten kolmen vuoden sopimus osoittaa niin puolin ja toisin tämä nähdään selvästi pitempänä projektina. Halutaan olla tukemassa nuoren pelaajan kasvua ja toivotaan, että Väinö nousee sopimuksen aikana meidän edustusjoukkueessa isoon rooliin”, Lipsanen kertoo.

Sekä laiturina, että puolustajana viihtyvä rightin pelimies odottaa innolla siirron tuomaa uutta haastetta.

”Mukava päästä luistinseuraan ottamaan seuraava steppi uralla. Odotukset omalla kohdalla ovat, että pystyisin treenaamaan koko kauden terveenä ja saamaan miesten vauhdista kiinni”, Mertaniemi sanoo.

”OLS saa minusta tavoitteellisen ja hommat mahdollisimman laadukkaasti tekevän urheilijan. Kolmen vuoden päästä toivoisin olevani OLS:n runkopelaajia ja joukkueen olevan pleijareissa korkealle sijoittunut”, Mertaniemi päättää.

Tervetuloa Luistinseuraan Väinö!

Kausarihaaste pyörii edelleen. Tahti on hieman alusta hiljentynyt, joten kaikki vielä haasteeseen osallistumista viivästyttäneet, nyt mukaan: HAASTEESEEN!