Sunnuntai-ilta huipentuu OLS-SPV-otteluun

Miesten F-Liiga jää tämän sunnuntain myötä maajoukkuetauolle. Viimeinen ottelu ennen taukoa on OLS:n ja SPV:n välinen kamppailu Kastellissa. Ottelu alkaa sunnuntaina 10.10. klo 18.00.

Otteluun lähdetään herkullisista asetelmista. Molemmat joukkueet ovat ehtineet pelata viisi ottelua, joista OLS on kerännyt 11 pistettä ja SPV 9. Molemmat joukkueet hamuavat paikkaa runkosarjan päätteeksi vähintään pudotuspeleihin, joten jaossa on keskinäisenkin asetelman kannalta isoja pisteitä.

OLS:lla on viime viikonlopulta alla kaksi vierasvoittoa, kun reissu Poriin ja Raholaan toi 5 sarjapistettä. SPV puolestaan kohtasi lauantaina 09.10. kotikentällään EräViikingit. Vaisusti ottelun aloittanut SPV oli jo 0-3-tappiolla, mutta punnersi ottelun lopulta nimiinsä varsinaisella peliajalla lukemin 4-3.

Lisäherkkua otteluun tuo yksi kesän kovimmista pelaajasiirroista. Ottelu on ensimmäinen, kun ”vonkale” Joni-Arttu Sieppi kohtaa edelliskausien joukkueensa SPV:n. Sieppi ehti neljän kauden aikana pelata SPV:ssä 103 runkosarjaottelua, joissa syntyivät tehot 114+47. Sieppi onkin SPV:n liigahistorian 11. tehokkain pelaaja pääsarjan runkosarjaotteluissa.

Tilastoja tutkaillessa pienen lisäarvon otteluun tuo, että se on SPV-ikoni Sami Kosken 400:s ottelu liigan runkosarjassa.

OLS:n päävalmentaja Harri Naumasen teesit otteluun ovat selvät.

”Haluan nähdä tänään itsevarman ja aloitteellisen OLS:n kentällä. Tänäänkin meillä täytyy saada aivan parasta irti kaikilta pelaajilta, että voittopisteet jäävät Ouluun.”

”SPV:n ollessa vastassa, aina täytyy tilanteenvaihtoja painottaa hieman tavallistakin enemmän. Vauhdikas peli varmasti tulossa ja hereillä täytyy olla jatkuvasti”, Naumanen päättää.

Ennakkoliput otteluun pääset ostamaan tästä.