Siepille hattutemppu, kun OLS peittosi Steelersin

OLS:n miehet aloittivat F-Liigan voitokkaasti, kun Steelers kaatui vieraskentällä 1-7 (1-2, 0-2, 0-3). OLS:n kesän odotetuin pelaaja, vonkaleena joukkueen riveihin liittynyt Joni-Arttu Sieppi aloitti kauden keltasinisten paidassa hattutempulla.

”Oli kyllä erittäin maistuvaa pelata, ja pelattiin nätisti sekä kypsästi myös pallolla, joka lämmittää mieltä. Toki tässä jäi vielä paljon petrattavaa, mutta mehä petrataan”, Sieppi kommentoi tuoreeltaan ottelun jälkeen.

OLS:n peli-ilme näytti läpi ottelun nälkäiseltä. Vaikka ennakkosuosikin asetelma ei ole ollut Luistinseuralle aina selvyys, ainakin sarja-avauksen perusteella joukkue oli löytänyt juuri oikeanlaisen latauksen. Mitä asioita ennen peliä painotettiin?

”En sanoisi, että ennen peliä oltais tarkennettu mitään erityistä. Kerrattiin tietysti ketjujen kanssa pelilliset asiat, joita ollaan aiemmin sovittu, ja joita valmennus on meille painottanut. Valmistautuminen näihin peleihin on lähteny kauempaa, ja kyllä tänään oli jokanen äijä valmistautunut henkisesti siihen tilaan, mitä F-Liigassa pelaaminen vaatii. Keltasininen tulee tällä kaudella kovaa”, Sieppi lupaa.

OLS-valmennuksessa pääluotsi Harri Naumanen jakoi tunnusta täksi kaudeksi OLS:n maalille siirtyneelle Roni Tuonoselle.

”Tilanteenvaihtoihin jäi vielä paljon parannettavaa. Muuten saatiin luotua tarvittava määrä maalipaikkoja ja niihin löytyi viimeistelijöitä. Maalissa Roni sitten pelasti ne vaihdot kun annettiin kaverille mahdollisuuksia tulla vielä peliin mukaan”, Naumanen paketoi ottelua.

OLS:n kausi jatkuu vajaan viikon päästä Kastellissa. Lauantaina 25.9. klo 15.00 Ouluun saapuu TPS.