Seinäjoella mentiin isäntien komennossa

SPV:n ja OLS:n välinen ottelu vuoden aluksi tarjosi ennakkoon herkulliset asetelmat. Joukkueet olivat kahden pisteen sisällä sarjataulukossa ja kokeneella kotijoukkueella oli pienoisen painepelin tuntua, ettei ero oululaisiin kasva viiteen pisteeseen pudotuspeliviivan tuntumassa.

SPV löikin painepelissä tahtia ja OLS:n ei onnistunut saada koneesta tehoja irti. Paljon jäi parannettavaa, kun SPV taiteli ansaitusti 9-4 (1-1, 4-1, 4-2) kotivoittoon ja nousi taulukossa pisteen OLS:n yläpuolelle.

”Kotijoukkue pääsi pelaamaan vahvuuksillaan ja ansaitsi pisteet. Jostakin syystä me ei onnistuttu parasta peliä saamaan oikein missään vaiheessa. Pelattiin eri tavalla kuin on treeneissä pelattu. Luovuttiin pallosta helpolla ja ei päästy omia vahvuuksia käyttämään. Heikko oli esitys. Tästä on helppo lähteä parantamaan”, harmitteli OLS-luotsi Harri Naumanen.

Ottelun SPV-OLS huippuhetket.

Seuraava mahdollisuus parantaa on vajaan kahden viikon kuluttua. Tuolloin OLS saa kotikentälleen vastaansa lauantaina Steelersin ja sunnuntaina Karhut. Ainakin lauantain ottelu pelataan näillä näkymin tyhjille katsomoille.