Runkosarja lopuillaan – Kaleva kumppanietu viimeisiin kotiotteluihin

OLS F-liigajoukkueen runkosarja lähenee loppuaan, kun jäljellä on enää kolme ottelua, joista kaksi ensimmäistä pelataan kotona Kastellissa. Sunnuntaina 3.3 Classic saapuu vierailulle klo 18.00 alkavassa ottelussa ja heti seuraavana päivänä (ma 4.3) kohdataan SPV, ottelu alkaa Kastellissa klo 18.30. Keltasinisten viimeinen ottelu runkosarjassa pelataan Indiansin vieraana lauantaina 9.3. Videolla tunnelmia Classicin viime vierailusta Oulussa.

Runkosarjan viimeisiin kotiotteluihin yhteistyökumppanimme Kaleva tarjoaa tilaajilleen kumppanietuna kaksi normaalihintaista lippua yhden hinnalla ja edun voit hyödyntää kummassa vain jäljellä olevista kotiotteluista. Kumppaniedun voit lunastaa ottelupäivänä lipunmyynnistä. Lue edusta tarkemmin Kalevan sivuilta tästä linkistä.

OLS on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 8. ja näin ollen kiinni viimeisessä playoff-paikassa. Yhdeksäntenä majaileva LASB on kuitenkin keltasinisistä vain 7 pisteen päässä ja on vielä teoriassa mukana taistelussa viimeisetä playoff-paikasta.

Tule nauttimaan runkosarjan loppuhuipennuksesta Kastelliin. Liput voit hankkia ennakkoon:

https://www.tiketti.fi/olssalibandy