Runko tulevalle kaudelle kasassa

Miesten edustusjoukkueen runko tulevalle kaudelle on muutamaa pelaajaa vaille valmis. Tällä kaudella maalivahtikaksikkona toiminut Vinski Kivilompolo-Iiro Rantaniemi jatkaa, mutta he saaavat kirittäjäksi seuran oman kasvatin Riku Panuman (s. 2003), joka on esiintynyt vakuuttavasti tällä kaudella A-juniorien mukana.

Alustavissa kaavailuissa puolustuspään pelaajiksi on kiinnitetty yhdeksän nimeä. Nimilistalta löytyy kuitenkin pelaajia, joilla on monipuolisuutta pelata myös hyökkääjänä roolissa kuin roolissa. Veeti Lahtisen kanssa on käytetty sopimuksessa ollut optiovuosi ja loukkaantumisista kärsineen, vasta juniori-ikäisen lahjakkuuden odotetaan saavan alle ehjä kausi. Vaivojen vuoksi penkin taakse vuodeksi siirtynyt Atte Savolainen on sopinut seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksesta. Päävalmentaja Harri Naumasen luottopelureihin Limingan Niittomiehissä kuuluneelta Savolaiselta löytyy myös liigakokemusta LASB:n paidassa.

Myös hyökkäyspäässä nähdään ”like a new signing”-tyylisiä pelaajia, kun kaksi Valtteri Parviainen-Matti Viitajylhä ovat sopineet vuoden jatkosta. Hyökkäyspäähän tullaan julkaisemaan lisää sopimuksia toivottavasti lähiviikkojen aikana.

Edustusjoukkueen valmennusryhmässä tapahtuu Savolaisen lähdön myötä muutoksia. Yksi varma muutos on, että joukkueen valmennustiimi vahvistuu Samuli Koivuniemellä. OLS:n jääpallojoukkueenkin päävalmentajana toiminut Koivuniemi tulee vastaamaan pääasiassa joukkueen fysiikkaharjoittelusta, mutta Samulin osaamista ja ammattitaitoa tullaan hyödyntämään myös laajemmin.