Roni Väänänen siirtyy Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen takalinjat saavat vielä vahvistusta, kun Kuopion Welhoissa uransa pelannut Roni Väänänen vaihtaa keltamustan keltasiniseen 1+1 mallisella sopimuksella. Vuonna 1995 syntynyt Väänänen on pelannut urallaan 83 liigaottelua tehoin 8+6 ja Divarissa otteluita on kasassa 58 tehoilla 5+12. Jykevä puolustaja on OLS:n joukkueen kasaamisesta vastaavalle Jani Lipsaselle tuttu pelimies Welhot-vuosilta.

”Olin Ronille ilmoittanut, että Oulusta hänelle löydetään aina pelipaikka, jos siirtyminen kiinnostaa. Nyt tuli sitten Welhojen putoamisen vuoksi aika, kun Roni koki, että on aika vaihtaa maisemaa. Saadaan Ronista joukkueeseen pelaaja, joka tuo peruspelaamiseen fyysisyyttä ja jämäkkyyttä. Meillä on nyt todellakin kova kilpailu pelipaikoista ja Ronikin sen tiedostaa, ettei paikka pelaavasta kokoonpanosta aukene vain ilmoittautumalla mukaan, mutta persoonana hän on sellainen, että on valmis haasteeseen”, Lipsanen kertoo.

Edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on jo hyvässä vauhdissa ja tällä viikolla mennään neljättä yhteistä harjoitusviikkoa. Puolentoista viikon kuluttua joukkue kokoontuu leirille Ouluun, johon myös muilla paikkakunnilla vielä asuvat pelaajat saadaan mukaan.

Harjoitusryhmä on tällä hetkellä laaja ja mukana on pelaajia, joiden kanssa ei ole vielä sopimuksia ensi kaudesta lyöty lukkoon. Viime kauden joukkueesta sivussa ovat tällä hetkellä Antti Vikstedt, Otto Kurronen, Mikko Saarnio ja Niko Kvist.

 

SOPIMUSTILANNE:

Maalivahdit:
Roni Tuononen (Welhot)
Vinski Kivilompolo
Iiro Rantaniemi
Riku Panuma

Puolustajat:
Tommi Wiander
Olli Wikstedt
Olli-Matti Virrankari
Kosti Lehto
Eetu Ijäs
Lauri Tiira
Otso Tornberg
Veeti Lahtinen
Atte Savolainen (OFBC)
Väinö Mertaniemi (Merikoski SBT)
Teemu Harle (Welhot)
Roni Väänänen (Welhot)

Hyökkääjät:
Valte Karvonen
Aapo Rantaniemi
Anssi Välitalo
Matias Tiira
Matti Viitajylhä
Riku Ruonakangas
Asla Veteläinen
Joona Alatorvinen
Valtteri Parviainen
Tuukka Kivioja
Olli Kinnunen (TPS)

Harjoitusryhmässä mukana ilman sopimusta:
Mika Hirsikorpi
Niko Holappa
Kalle Keskitalo
Petri Niemelä
Kimi Vänttilä (SSRA)

Neuvottelut ovat kesken Juho Sorrin ja vonkaleen kanssa.