Roni Tuononen jatkaa OLS-maalilla, kaksi tärkeää sopimusta OLS-junioreista

OLS:n miesten ensi kauden joukkueen kasaaminen on hyvässä vauhdissa. Yksi tärkeä palanen varmistui, kun Welhoista täksi kaudeksi OLS-maalille siirtynyt Roni Tuononen kirjoitti vuoden jatkosopimuksen OLS:n kanssa. Tuononen pääsee ensi kaudella koppailemaan säännöllisemmin harjoituksissa myös kahden OLS-juniorin laukauksia, kun P21 SM-sarjan pistepörssin kärkisijoilla keikkuvat Joona Karjula ja Luukas Hyvärinen tekivät OLS:n kanssa kahden vuoden pelaajasopimukset.

”Roni on osoittanut olevansa yksi sarjan kärkivahdeista ja oli varsinkin alkukaudesta iso syy siihen, miksi joukkue otteluita voitti. Tyytyväinen täytyy olla siihen, että saatiin Roni jatkamaan osana meidän vahvaa maalivahtiakatrasta, jossa junioreista on tulossa lisää kovia kirittäjiä”, OLS:n lajivastaava Jani Lipsanen iloitsee.

Tällä kaudella jo liigadebyyttinsä tehneet ja pistetilitkin avanneet Karjula ja Hyvärinen solmivat kahden vuoden pelaajasopimukset. Kaksikko on ollut isossa roolissa OLS:n P21-junioreissa tämän kauden SM-sarjassa. Hyvärinen on iskenyt tehot 31+22 ja Karjula 23+30.

”Molemmat ovat tällä kaudella menneet isoja askelia eteenpäin pelaajina ja toivotaan, että molempien motivaatio säilyy jatkossakin korkealla, koska he ovat sellaisia pelaajatyyppejä, joita haluamme nähdä tulevaisuuden OLS:ssa isossa roolissa”, Lipsanen kehuu maltillisesti.

Lipsasen mukaan ensi kauden joukkueessa tuskin nähdään suuria muutoksia.

”Edellisten kausien aikana olemme onnistuneet pelaajamarkkinoilla hyvin ja se on mahdollistanut, että tällä hetkellä strategiana on onnistua pitämään nykyrungosta ne pelaajat mukana, jotka haluavat mennä yksilöinä ja joukkueena eteenpäin. Meidän junioriputkessa on tulossa todella laadukkaita ikäluokkia, joiden kanssa täytyy onnistua tekemään oikeita ratkaisuja. Se on koko ajan tässä edustusjoukkuettakin kasattaessa pidettävä mielessä, että millä aikataululla on tehtävä tilaa ja jätettävä omille junioreille mahdollisuuksia murtautua aikuisten tasolle.”