Rantaniemi jatkaa keltasinisissä!

Oulun Luistinseuran hyökkääjä Aapo Rantaniemi on tehnyt seuran kanssa 2 vuoden jatkosopimuksen. Aapo on kolunnut läpi seuran junioriputken ja juniorimaajoukkueet ja on viime kaudet kuulunut OLS edustuksen vakiomiehistöön. Äärimmäisen nopea ja vikkelä pelaaja viihtyy luonnollisesti keskushyökkääjän tontilla, mutta on monikäyttöisyytensä myötä äärimmäisen tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta.

Nuoresta iästään huolimatta Aapo on ehtinyt jo pelata 66 liigaottelua, joissa on syntynyt 11+7 tehot. F-liigan pudotuspeleissä mies on esiintynyt 3 kertaa tehoin 2+1.

Api itse kommentoi jatkosopimusta seuraavasti:

” Tämä kausi on tähän asti mennyt kokonaisuudessaan ihan hyvin, mutta paljon on parannettavaa mikäli halutaan pelata vielä loppukeväästä. Jatkosopimuksesta erityisen hyvät fiilikset, kun joka kausi mennyt toiminta eteenpäin niin mielenkiinnolla odotan, mitä seuraavat pari kautta tuo tullessaan.

Vielä viimeisenä Apin terveiset keltasinisten faneille:

”Tosi hyvä pöhinä ollut Kastellissa ja porukkaa saapunu paikalle niin eiköhän täytetä katsomot jatkossakin nii pisteet jää tänne pohjoseen.”

Keltasinisten liigaryhmä kaudelle 2024-2025 on rakentumassa hyvää vauhtia ja lisää sopimusuutisia on luvassa jo lähiaikoina!