Otteluennakossa äänessä Naumanen ja Kainulainen

OLS:n ja TPS:n välinen runkosarjaottelu päättää F-Liigan runkosarjan. TPS voi voitolla vielä nousta runkosarjassa toiseksi, jos samaan aikaan Happee kaataa Oilersin. OLS:n osalta runkosarja päättyy varmuudella sijalle 10.

Huomenna lauantaina kello 17 alkavassa ottelussa molempien joukkueiden penkkien takaa löytyy nimet, joita voi hyvällä omatunnolla kutsua Suomi-sählyn tulevaisuuden potentiaalisiksi menestysvalmentajaksi. Kaksi valmennusuransa alkuvaiheessa olevaa koutsia pääsivät nyt vastaamaan heille esitettyihin väitteisiin.

Harri Naumanen, OLS:

Väite: TPS on Classicin ohella yksi kevään suurimmista mestarisuosikeista.

HN: Kyllä.Voidaan se laskea siihen mukaan. Jos ajatellaan et hyvä puolustuspeli yleensä kantaa pitkälle ratkaisupeleissä, niin voidaan olettaa pitkää kevättä Turkuun. 

Väite: TPS:n puolustuspeli on sarjan laadukkainta.

HN: Aika lähelle ainakin tuota. En ole tilastoja tuosta tutkinut, mutta fiilis on et ei yhtä classic-peliä lukuunottamatta ole mitään romahduksia tullut. 

Väite: Kainulainen on vain köyhän miehen Wenger.

HN: En osaa sanoa. Wenger jäänyt mulle niin etäiseksi hahmoksi.

Väite: OLS tarjoaa TPS:lle hyvän pleijarikenraalin pelillisesti.

HN: Toivottavasti. Ei kyllä tiedä yhtään mitä odottaa meidän osalta huomiselle. Enkä osaa oikein arvailla miten pelaajat lopulta pelaa pelissä, missä ei panosta meidän osalta ole.

Janne Kainulainen, TPS:

Väite: OLS on ottanut Naumasen johdolla pelillisiä askelia lähemmäs pudotuspelipaikkaa.

JK: Ehdottomasti. Toisaalta ei ole kovin vaikeaa edellisen valmentajan jäljiltä. 

Väite: OLS:n pallollinen peli on vain suupala pudotuspeleihin valmistautuvalle TPS:lle

JK: OLS:n pallollinen peli on ollut todella laadukasta Naumasen johdolla. Turussa oltiin sen suhteen kovassa liemessä.

Väite: Naumasen pitäis peluuttaa Ruonakangasta selvästi enemmän.

JK: Ehdottomasti. Sarjan kuumin lapa. Meidän kannattaa pysyä poissa boxista. Toisaalta onneksi Petso  (Petteri Kääriäinen) ei pelaa enää.

Väite: TPS on valmis pitkään kevääseen

JK: Tietenkin.

Otteluun OLS-TPS pelataan ilman yleisöä. Ottelua voit seurata suorana Ruudun kautta kotijoukkueen tuottamana Fanikamera-lähetyksenä. Peli puhalletaan käyntiin klo 17, mutta lähetys kannattaa käynnistää jo aiemmin ennakkotunnelmia varten.

Sisäpiirin-liput myynnissä vielä tämän viikonlopun. Käy lunastamssa lipputarjous ja pääset samalla postilistalle, joka pääsee ensimmäisenä lukemaan infoa tulevan kauden OLS-joukkueen rakentumiseta. Ostamaan pääset täältä.