OLS siirtyy maajoukkuetauolle sarjakakkosena

Lähtökohdat olivat hienot viihdyttävälle salibandyillalle. Kotijoukkue OLS oli aloittanut kautensa väkevästi, hankkinut illan vierasvastustajan riveistä kesän aikana sen parhaan pistemiehen ja sitten oli vielä se jokseenkin vuosien aikana syntynyt jännite OLS:n ja SPV:n välillä. Aina ei olla pelattu samoista sijoista, mutta ei meille Ouluun lähempääkään noita paikallispelihenkisiä vastustajia löydy!

Ja hieno ilta saatiin. Paikalle mukavat 602 katsojaa, voimasuhteiltaan vaihdellut ottelu, virheitä, onnistumisia ja lopulta keltasiniset juhlat maalein 6-4 (3-2, 0-3, 3-0). Ei aina niin kliinistä ja virheetöntä, mutta voitokas oli OLS:n peliesitys. Ja taisteleva.

OLS:n illan parhaana palkittu Tommi Wiander heitti tämän kauden joukkueen peli-ilmeestä isosti kiitosta Turusta paluun joukkueen riveihin tehneen Olli Kinnusen suuntaan.

”Tuntuu, ettei Olli ole hetkeäkään hiljaa. Ihan sama missä ollaan, niin aina löytyy ääntä”, Wiander kehuu.

Wianderin mukaan se on tarttunut muuhun joukkueeseen ja henki tämän kauden joukkueessa on mitä mainioin.

F-Liiga jää nyt vajaan kahden viikon maajoukkuetauolle. 6 ottelua pelannut OLS on kerännyt 14 sarjapistettä ja majailee sarjataulukossa pisteen Classicin perässä.

OLS:n seuraavat kaksi ottelua ovat nekin kotiotteluita, kun vieraaksi saapuvat lauantaina 23.10. Indians ja sunnuntaina 24.10. Oilers. Ennakkoliput otteluihin pääset ostamaan tästä.

Ottelun maalikooste.

Ottelukuvat.