OLS kaataa KrP:n trillerin päätteeksi

Salibandy on välillä hengästyttävä peli myös katsojille.

Sen sai todeta, kun Nokian KrP ja OLS iskivät yhtään Raholassa. OLS aiheutti KrP:lle kauden avaustappion ja vei mukanaan 2 sarjapistettä rankkarikisan voiton jälkeen lukemin 7-8 (0-2, 3-2, 4-3, 0-0, 0-1).

Voiton myötä OLS nousi 5 ottelun jälkeen 11 sarjapisteeseen ja on sarjataulukossa toisena pisteen johtavaa Classicia perässä.

OLS:n sankari KrP-voitossa oli ratkaisevan rankkarin upottanut Juho Sorri, joka iski pelin jatkoille ajassa 59.59. Viime viikonlopun Classic-tappion jälkeen Sorri lupaili, että tämän vuoden OLS on tullut voittamaan jokaista peliä, eikä anna yhden tappion musertaa sitä henkeä. 5 pisteen ja 2 voiton vierasviikonloppu osoitti, että Sorri tiesi mistä puhui.

”Kokoajan tehdään nousujohteista hommaa ja todistetaan itselle ja muille, että ollaan todellakin tultu voittamaan jokainen jengi. Ensi sunnuntaille kerätään taas hyvää dataa ja tiikerinsilmää ja isketään kotona kunnolla”, Sorri lupaa.

Samaa tarinaa toisti päävalmentaja Harri Naumanen.

”Viime viikonlopusta oppineena pojat ei ollut vielä tyytyväisiä yhden voiton viikonloppuun. Tekeminen pysy tarpeeksi hyvällä tasolla suurimman osan ajasta ja monien vaiheiden jälkeen voi sanoa, että ansaittu voitto”, Naumanen kommentoi heti ottelun jälkeen.

Sorrilla oli jo jatkoajalla paikka naulata voitto Ouluun, mutta tuolloin rangaistuslaukaus karkasi ohi KrP-maaliin. Kylmäpäinen laituri osoitti kuitenkin, että turha hyväksi havaittua kikkaa lähteä vaihtamaan, vaan upotti rankkarikisassa kaksi suoritusta sisään. Kävikö mielessä jatkoaikaepäonnistumisen jälkeen, että pitäisi kokeilla jotain toista kikkaa?

”En mää liikaa alkanu miettimään sitä epäonnistumista. Oli lapa rikki vielä niin ei lasketa. Luotin tuohon ja sillä meni”, Sorri paketoi.

OLS:n kausi jatkuu kotiottelulla SPV:tä vastaan. Tuo ottelu pelataan Kastellissa sunnuntaina 10.10. klo 18.00 alkaen. Varaa paikkasi katsomoon ostamalla ennakkolippu Tiketistä.