Oilers jätti OLS:n nollille ja täydensi vaikean viikonlopun

Maajoukkuetauko ei tehnyt ainakaan OLS:n tuloskunnolla hyvää. Lauantainen Indians-tappio sai jatkoa sunnuntaina, kun Esport Oilers kävi hakemassa Kastellista tyylipuhtaan 0-7 (0-4, 0-0, 0-3)-vierasvoiton keltasinisestä ryhmästä.

Oilers sai ottelulle lentävän lähdön, kun OLS enemmän tai vähemmän lahjoitti puoli-ilmaiseksi joukkueelle paikat karata ajassa 02.39 jo 0-2-johtoon. Oilersin kakkoskenttän hurjasteli kaikki joukkueensa neljä avauserän maalia ja siivittivät joukkueensa karkumatkalle, josta OLS ei toipunut.

Vaikka peli parani toiseen erään, pysyin Oilers jykevästi kuskin paikalle ja viimeisenä lukkona torjunut Joonas Kaltiainen hoiteli muutamat OLS:n luomat laatupaikat.

OLS:n päävalmentaja Harri Naumanen pohtikin kriittisesti, että viikonlopun peli-ilme jättää pohdittavaa paljon myös valmennukselle, että mikä valmistautumisessa epäonnistui.

Naumasen kommentit voit käydä katsomassa täältä. Mukana myös OLS-kapteeni Olli Kinnusen ja Oilersista Tuomas ”Heikin veli” Iiskolan sekä Heikki Luukkosen kommentit.

OLS:n ottelut jatkuvat jo ensi viikonloppuna, kun joukkue matkustaa Tiikereiden ja EräViikinkien vieraaksi.

OLS-Oilers-ottelun maalikooste.