Nurmossa tuplapanosten ottelu

Miesten edustusjoukkue palaa vajaan kahden viikon ottelutauolta ryminällä peleihin. Tänään lauantaina joukkue matkustaa Nurmon Jymyn vieraaksi otteluun, jossa F-Liigan sarjapisteiden lisäksi jaossa Suomen cupin jatkopaikka. Lauantain vierailun jälkeen bussin nokka suunnataan nopeasti takaisin kohti Oulua, sillä sunnuntaina on vuorossa kotiottelu Kastellissa, jonne vieraaksi saapuu Westend Indians.

Ennakossa tunnelmiaan pääsi kertomaan laitahyökkääjän tontille jälleen tällä kaudella istutettu Matias Tiira.

Vastassa Nurmon Jymy, panoksena Suomen cupin jatkopaikka sarjapisteiden lisäksi. Millaisen lisäpanoksen se otteluun tuo?

Jahas en tiennytkään, että pelataan myös cupin jatkopaikasta tässä ottelussa. Mutta ei tuo tosiaan mitään erityispanosta, perussetti eli huilitaan/huolletaan, viimeistellään ja lauantaina voitetaan.

Miten joukkue käytti pienen breikin hyödyksi?

Alkukausi tosiaan ollut suht tiukka rypistys, joten viime viikolla hieman rikottiin normaalia viikkorytmiä ja nostettiin jalkaa kaasulta niin sai sit muutaman extra päivän itse kukin ladata akkuja.

Mitä fiiliksiä alkukaudesta ja jatkosta?

Hitusen kaksjaksoiset fiilikset alkukauden suhteen. Peli menee eteenpäin viikko toisensa jälkeen, joka miellyttää kyllä kovastikin omaa silmää ja esitykset otteluissa on ollut pitkälti hyviä. En siten ole huolissani siitä, että pistepussi on jäänyt toistaiseksi suht laihaksi. Mutta itse peleissä on tosiaan ollut hankaluuksia vetää täys 60min kovalla tasolla ja nuo ottelun sisäiset pienet mustat hetket on mielestäni maksanut pisteitä. Jatkon suhteen, kuten viittasinkin, olen luottavainen. Karsitaan omat töhöilyt pois ja laitetaan palloa pikkaisen paremmalla prosentilla pussiin. Ei sen ihmeempiä vaadi.

Ennakkoliput sunnuntain OLS-Indians-otteluun täältä.

Lauantain ottelu on nähtävissä Ruutu Urheilun kautta. Ottelu Nurmoa vastaan alkaa kello 17 ja lähetys kello 16.50.