Nokian kautta takaisin kotiin ja Oilersin kimppuun

Miesten edustusjoukkueen pitkä pelitauko päättyy tänään, kun joukkue matkaa Raholaan Nokian KrP:n vieraaksi. Tiukan viikonlopun päättää huomenna kotiottelu Esport Oilersia vastaan.

OLS päävalmentaja Harri Naumanen, miten joukkue käytti tauon hyväkseen?

Siinä oli hyvä paikka treenailla asioita, jotka ovat päässet vähän unohtumaan syksyn aikana. Oikeastaan käyty kaikki pelin osa-alueet läpi ja samalla pyritty tuomaan vähän uusia tarkennuksia mukaan.

Olli Wikstedt palaa kokoonpanoon, nyt hyökkääjänä. Mitä tämän siirron taustalla on ja onko tarkoituksena, että se olisi pitempiaikainen siirto?

Tässä on nyt sellainen 2-3 viikon kokeilu, ei ole mitään pitempää suunnitelmaa. Jospa ainakin tulisi vähemmän pelikieltoja hyökkäyspäässä.

Tänään vastassa KrP. Minkälainen ottelu valmentajalla on odotuksissa?

Uskon, että vauhdikas peli tulee. Ensimmäinen peli heitä vastaan oli sellainen, että tilanteita syntyi päästä päähän. Heillä on kolme laadukasta hyökkäysvitjaa se tuo meille oman haasteen, että miten pystytään siihen tulivoimaan vastaamaan.

Viikonloppuna melko poikkeuksellinen vieras-koti-rypistys. Kokoonpanon ulkopuoleltakin löytyy terveitä pelaajia mm. Mikko Saarnio ja Joona Alatorvinen. Onko tarkoituksena ollut säästellä myös jalkoja sunnuntain koitokseen ja käyttää rosterin laajuutta hyväksi?

Kyllä sellaisia alustavia suunnitelma on. Ainakin pidetään se mahdollisuus olemassa. Toki tämän päivän peli sitten näyttää suuntaa, että millaista tarvetta muutoksille on.

OLS:n sunnuntain kotiottelu Oilersia vastaan pelataan tyhjille katsomoille.

Sinulla on mahdollisuus osallistua otteluun ja tukea kotijoukkuetta lunastamalla tukilippu, jolla pääset lähettämään oman joulutervehdyksesi ISTV:n ottelulähetykseen. Tukilipun ja tervehdyksen päästä lunastamaan Tiketin sivuilta.

Lauantain Nokian KrP-ottelu nähtävissä Ruutu Urheilun kautta fanikameralähetyksenä.