Murheellinen viikonloppu täydentyi Turussa

OLS:n miesten viikonloppu F-Liigassa jatkui sunnuntaina mollivoittoisesti Kupittaalla. Kotijoukkue TPS oli alusta asti kuskin paikalla ja rallatteli lopulta rumat loppulukemat 11-1 (4-1, 1-0, 6-0).

OLS:n ainoasta maalista vastasi ensimmäisessä erässä 2-1-kavennuksella Petri Niemelä, joka iski maalin maalivahti Vinski Kivilompolon syötöstä.

”Alkuun varovaista ja arkaa. Toisessa erässä vähän rohkaistuttiin pelaamaan ja viimeisessä erässä sitten pikkaisen lopulta luovutettiin”, tiivisti OLS:n valmennuksesta Mikko Saarnio ottelun kulun.

Menneet viikot ovat olleet OLS:n joukkueelle kuormitukselta kovia. Koronasairaistelujen jälkeinen peli- ja matkustustahti on ollut tiivistä ja amatööriurheilun hienouksiin joukkue pääsi iskeytymään kiinni paluumatkalla Turusta, kun bussi kaartoi Ouluun maanantaina vähän ennen klo 05.00.

Tulevan viikon yksi suurimmista haasteista onkin, miten joukkue saa energiatasot tappiin ja pääsee tulevana viikonloppuna iskemään raikkaalla päällä ja jalalla LASB:n ja Nurmon Jymyn vieraina. Tuo viikonloppu näyttelee isoa roolia myös pudotuspelitaistelussa, sillä EräViikingit, OLS ja SPV ovat kaikki yhden pisteen sisällä. SPV muuta kaksikkoa yhden ottelun vähemmän pelanneena.

OLS ja EräViikingit kohtaavat vielä OLS:n runkosarjan viimeisessä kotiottelussa lauantaina 5.3.

Upea ja jännittävä päätös tulee runkosarjalle!