Motivoitunut Parviainen solmi jatkosopimuksen

Miesten edustusjoukkue on solminut vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Valtteri Parviaisen kanssa. Parviainen on tällä hetkellä seurahistorian 3. tehokkain pelimies. 159 liigan runkosarjaotteluun on syntynyt tehot 129+63.

Parviaisen edelliset kaudet ovat olleet loukkaantumisten ja sairasteluiden sävyttämiä. Kausi 2020-21 jäi kokonaan välistä ja tällä kaudella vyölle on kertynyt 4 runkosarjaottelua tehoilla 2+1. Debyyttikaudellaan 2012-13 Parviainen tuli ryminällä sisään liigaan tehden 23 otteluun 27 maalia.

”Nyt olen päässyt pitkästä aikaa harjoittelemaan kunnolla ja motivaatio on kova, että ensi kaudella pystyn auttamaan joukkuetta entistä paremmin”, Parviainen intoilee.

”Henkilökohtainen piip-ennätys tulee ainakin kesällä”, laituri naurahtaa.

Seuran lajivastaava Jani Lipsanen on varovaisen tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen.

”Kaikki lajia seuranneet tietävät Parviaisen kyvyn tehdä maaleja. Se taito ei ole hävinnyt mihinkään, mutta onhan se selvää, että tuolla historialla vastoinkäymisiä ja repaleisia harjoitusvuosia, täytyy olla kärsivällinen odotuksien kanssa.”

”Tällä hetkellä meille seurassa isoin asia on, että pelaaja nauttii lajista, pystyy harjoittelemaan ja on valmis tekemään töitä ollakseen parempi pelaaja. Vuodet ovat muokanneet Vakesta hieman erilaisen pelaajan kuin se 18-vuotias maaliruisku oli, joka pystyi omalla räjähtävyydellään luomaan paikkoja tyhjästä. Mutta se ei ole pelkästään huono asia”. Lipsanen pohtii.