Maalin tappio niskassa kohti vuoden viimeistä kotiottelua

OLS:n ja EräViikinkien viimeisten kausien ottelut ovat tupanneet olemaan tiukkoja ja tapahtumarikkaita. Aivan edelliskausien kaltaista ilotulitusta ja ei nähty Vantaan illassa, kun joukkueet kohtasivat F-Liigassa, mutta tiukasta ottelusta joukkueet pitivät edelleen kiinni. Tällä kertaa maalin ottelu kääntyi kotijoukkueen eduksi lukemin 5-4 (2-1, 2-2, 1-1). 

”Peli oli odotetun tasainen kamppailu. Molemmat olivat vuorotellen johdossa ja lopussa oli molemmilla tilaisuudet tehdä vielä parikin maalia. Loppujen lopuksi ei sitten tämän enempää ansaittu. Positiivinen asia on se, että voitoista pystytään kamppailemaan kaikkia vastaan joka pelissä. Pohtimista nyt aiheuttaa se, että miksi me ei onnistuta saamaan sitä parasta irti koko joukkueesta peleissä. Vielä hieman piilossa pysyy osa taidoista ja kyvyistä”, OLS:n vastuuvalmentaja Harri Naumanen pyöritteli ottelun jälkeen.

F-Liiga jää tulevan viikonlopun jälkeen MM-tauolla. OLS saavuttaa sarjan puolivälin kotiottelussa Nurmon Jymyä vastaan. Tuo ottelu pelataan lauantaina 20.11. klo 15 Kastellissa. Ottelu on samalla OLS:n tämän vuoden viimeinen kotiottelu, sillä MM-tauon jälkeen keltasininen ryhmä pelaa vain vieraskentillä.

OLS-Jymy-ottelu on Kalevan kumppaniottelu. Kalevan tilaajat saavat otteluun kaksi lippua yhden normaalihintaisen hinnalla.

Liput voi ostaa ennakkoon Tiketistä.

EräViikingit-OLS -maalikooste