Loppukauden peliruuhkaa purkamaan Espooseen

Ottelusiirtojen vuoksi OLS:n runkosarjan päätös pelitahdiltaan tiukka, kun jokaisena viikonloppuna pelataan kahden ottelun verran.

Peliruuhkaa joukkue lähtee purkamaan tänään perjantaina Espooseen Oilersin vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.30 ja sitä voi seurata Ruutu Urheilun kautta. Viikonloppu täydentyy sunnuntaina kotiottelulla Tikkurilan Tiikereitä vastaan Kastellissa kello 18 alkaen.

Viime viikonloppu kartutti OLS:n pistepussia neljällä, kun Steelersille kärsityn jatkoaikatappion lisäksi Nokian KrP kaatui sunnuntaina varsinaisella peliajalla. Nuo pisteet nostivat OLS:n takaisin kahdeksan joukkoon ohi EräViikinkien.

Loukkaantumiset ja sairastelut ovat rokottaneet OLS:n miehistöä rankalla kädellä ja perjantaina bussiin hyppäsi 16 kenttäpelaajan ja kahden maalivahdin joukkio. OLS:n vastuuvalmentaja Harri Naumanen näkee tiivissä pelitahdissa kuitenkin mahdollisuuksia.

”Pelejä päästään lopultakin pelaamaan hyvään tahtiin ja päästään siihenkin touhuun taas käsiksi. Varsinkin jos tässä pikkuhiljaa alkaa pelaajat tervehtyä. Hankalaa on ollut, mutta valoa on näkyvissä.”

Oilers on ollut OLS:lle kimurantti vastustaja ja kauden avausottelu Oulussa päättyi espoolaisten 0-7-voittoon. Mistä OLS löytää lääkkeet, että perjantai-illan vastustajaa pystytään horjuttamaan?

”Oilers on ollut kyllä ärsyttävänkin hyvin edellä tuloksen tekemisessä meidän keskinäisissä peleissä. Ollaan oltu aika anteliaita myös heitä kohtaan ja lahjoitettu aika helpolla maaleja. Tuo on varmaan se lähtökohta seuraavaan peliin, että ei ihan ilmaiseksi anneta johtoasemaa heille. Muuten kyllä uskon, että me tarvittavat maalipaikat saadaan järjestesteltyä voittoon, mutta kuten Krp-pelissä, puolustuksen ja maalinestopelin täytyy olla hyvällä tasolla”, Naumanen naulaa tutut teesit.

ENNAKKOLIPUT SUNNUNTAIN TIIKERIT-OTTELUUN TÄÄLTÄ

Oilers-OLS-tulospalvelu