LASB haastaa OLS:n isojen pisteiden iltapäivässä

Kauden ennakkokaavailuissa OLS ja LASB laskettiin niiksi joukkueiksi, jotka pystyvät horjuttamaan vahvimmin sarjan pudotuspelitaisteluihin laskettuja joukkueita. Viime kauden alun  hurmiossa esiintynyt LASB tiputtikin kevään ratkaisupeleistä ulos EräViikingit ja pääsi haastamaan poikkeuksellisen vahvan kauden avauspuolikkaan ansiosta pudotuspeleihin Classicia.

Tämä kausi ei ole LASB:lta lähtenyt samanlaisessa liidossa kuin edellinen, kun taas OLS on pystynyt nostamaan osakkeitaan pudotuspelitaistossa.  OLS on ennen perjantain otteluita sarjataulukossa seitsemäntenä 18 pisteellä. LASB on kerännyt pisteitä seitsemän, mutta joukkue on pelannut pelin keltasinisiä vähemmän. Lauantai-iltapäivän kamppailuun tullaan lataamaan lahtelaisleirissä varmasti paljon. Kuuden tappion putkessa matkaava joukkue kaipaa nyt voittoja, jotta pudotuspelipaikka ei karkaa jo ennen MM-taukoa liian kauaksi.

Vaikka OLS-leirissä pistesaldo on lauantain vieraita muhkeampi, myös Oulussa tiedostetaan, että jokaisella pisteellä on iso merkitys, sillä taistelu viimeisistä paikoista kahdeksan joukkoon näyttäisi muodostuvan todella tiukaksi tänä vuonna.

Ottelu alkaa lauantaina 6.11. klo 15. Ennakkoliput pääset ostamaan tästä.

Katso videolta debyyttikauttaan liigassa pelaavan Kimi Vänttilän mietteistä ennen lauantain kohtaamista.