Kolme kovaa jatkosopimusta miehille

Miesten edustusjoukkue sai kolme mieluista jatkosopimusta maaliin, kun kokeneesta kaartista Petri Niemelä, Joni-Arttu Sieppi ja Lauri Tiira sopivat jokainen vuoden jatkoista.

OLS:n ottelutilaston piikkipaikkaa havitteleva Niemelä iski viime kaudella tukun tärkeitä osumia hyvän peruspelaamisen lisäksi ja oli 14 osumallaan OLS:n toiseksi paras maalintekijä.

”Todella mieluisat vahvistukset. Niemelä pelasi yhden uransa parhaista kausista ja on pelaajana luotettava lisä joukkueseen. Hänestä tiedetään hyvin mitä saadaan silloinkin hyötyä joukkueelle, kun ei ole paras pelipäivä. Se on aika arvokas tieto valmennukselle ja sen takia Niemelän arvoa ei aina mitata pelkissä tehopisteissä, vaikka niitä viime kaudella hyvin tulikin”, OLS:n lajivastaava Jani Lipsanen näkee.

Joni-Arttu Sieppi tuli viime kesänä OLS:iin isoin odotuksin ja laituri pystyi vastaamaan huutoon ollen joukkueen paras maalintekijä ja pistemies tehoilla 24+13. Kulkeminen Rovaniemen ja Oulun välillä jatkuu vielä siis ainakin tulevan kauden ajan.

”Moni varmaankin odotti, että viime kausi olisi ollut Siepille pääsarjauran viimeinen, mutta oltiin molemminpuolin tyytyväisiä siihen miten kausi meni. Aika varhaisessa vaiheessa Sieppi ilmoitti, että haluja voisi olla jatkaa, jos vain arki kokonaisuutena mahdollistaa reissupelaamisen. Todella hienoa, että F-Liigassa saadaan nauttia Siepin otteista vielä ainakin tuleva kausi.”

Kolmas jatkon tehnyt pelaaja ei maalitilastoissa näy yhtä usein kuin Siepin ja Niemelän nimet, mutta on tärkeä palanen toisessa päässä kenttää. Lauri Tiira aloittaa OLS:ssa jatkosopimuksen myötä uransa kahdeksannen pääsarjakauden.

”Hän on varmasti yksi sarjan parhaista laukausten peittäjistä sekä pallon riistäjistä. Kokemuksen myötä pallolliseen peliinkin on tullut tasaisuutta lisää, joten oli todella tärkeää saada Lauki jatkamaan keltasinisessä paidassa”, Lipsanen iloitsee.