Kinnunen ja Harle Luistinseuran paitaan

OLS:n miesten edustusjoukkue vahvistuu kahdella pelaajalla. Sentterinä viihtyvä Olli Kinnunen palaa keltasinisiin TPS:stä ja puolustaja Teemu Harle saapuu Welhoista. Molempien sopimukset ovat mallia 2+1.

”Todella mieluisia vahvistuksia meille. Kinnunen tuo paluunsa mukana meille kokemusta ja täydentää sentteriosastoamme juuri sopivalla pelaajatyypillä. Harle puolestaan on vähän ns. ”late bloomer”, jonka uskomme yllättävän tulevien vuosien aikana useammat salibandyn seuraajat positiivisesti. Molemmilla on kova halu mennä eteenpäin ja menestyä. Se on meille tässä vaiheessa tosi iso tekijä. Ja molempien sopimukset ovat osoitus siitä, että he ovat sitoutuneet olemaan meillä osana pitempää projektia, jolla pystytään nousemaan edustusjoukkueena uudelle tasolle”, OLS:n lajivastaava Jani Lipsanen iloitsee.

”Odotan Ollin tuovan johtajuutta niin kentälle kuin kentän ulkopuolellekin. Harlella puolestaan on valtava halu mennä eteenpäin pelaajana ja hänessä näen paljon vielä piilossa olevaa potentiaalia.”

Vuonna 1996 syntynyt Kinnunen siirtyi OLS:sta Palloseuran paitaan kaudeksi 2017-2018. Neljän edellisen kauden aikana mukaan on tarttunut SM-hopeaa ja roppakaupalla kokemusta tiukoista pudotuspelisarjoista. Kinnunen pelasi Turussa peräti 36 pudotuspeliottelua, joissa hän raatoi tehot 15+10. Runkosarjassa Kinnunen on pelannut liigaa yhteensä 167 ottelun verran, joissa on syntynyt tehot 65+55.

”Neljä kautta on tullut oltua Turussa. Uskon, että vuodet ovat antaneet oppia ammattimaisuuteen ja arkitekemiseen. Tietysti sitä on tässä vuosien aikana muuttunut paljon ihmisenä muutenkin, kun on tullut perheenlisäystäkin. Uskon, että pystyn tuomaan joukkueeseen käytäntöön niitä asioita, joista paljon puhutaan”, Kinnunen kertoo.

”Aina se on ollut vähän mielessä, että jossain vaiheessa pääsisi takaisin Luistinseuraan. Mukava lähteä pelaamaan vanhojen kaverien kanssa”, pelimies iloitsee.

Teemu Harle on oululaiselle salibandy-yleisölle tuntemattomampi pelimies. Vuonna 1999 syntynyt puolustaja on edustanut urallaan Welhojen lisäksi Happeeta, jossa peluri vietti kaksi kautta pelaten A-juniorien SM-sarjaa. Liigakokemusta Welhoista Harlelle ehti kertyä 51 ottelun verran, joissa rankkarien erikoismies saalisti tehot 7+10.

”Erittäin hyvät ja odottavat fiilikset! Siirto on iso steppi uralle ja näin tämän siirron parhaaksi mahdolliseksi itselle tässä vaiheessa”, Harle kertoo.

”OLS saa minusta nuoren ja nälkäisen pelurin. Omat vahvuudet ovat pelinavauksessa ja olen pallon kanssa taitava. Minulla on iso halu pelata parhaat kauteni Luistinseuran nutussa.”

Kausarihaaste on nyt siis avattu luvattujen julkaisujen osalta ja vonkalejahti jää vielä käyntiin. Hyppää mukaan kausarihaasteeseen ja auta meitä omalta osaltasi nappaamaan vonkale: LINKKI HAASTEESEEN