Kimi Vänttilälle myös jatkosopimus!

Aiemmin viikolla julkaistun Aapo Rantaniemen jatkosopimuksen lisäksi myös Kimi Vänttilä on rustannut nimensä 2-vuoden jatkosopimukseen! Kimin ja Apin myötä joukkueen sentteriosasto on siis jo nyt tutuissa käsissä.

Kimi ”Kimmo” Vänttilä on pelannut F-liigaa vain keltasinisten riveissä, sentterin paikalla viihtyvä ikiliikkujan tehot runkosarjan 66 ottelussa tehot 15+26. Pudotuspeleissä Kimmo on tehnyt tehot 1+4 kahdeksassa ottelussa.

OLS edustuksen taustalla asioita hoitava Samuli Koivuniemi kommentoi Kimin sopimusta seuraavasti:

”Kimin sopimus on molemminpuolin luonnollinen jatkumo hyvin lähteneeseen liigauraan. Kimi on urheilijana äärettömän motivoitunut ja tunnollinen harjoittelija, joka haluaa kehittyä päivittäin – toisinsanoen pelaajatyyppi, mitä haluamme meillä nähdä. Kahden vuoden sopimus kertoo myös molemminpuolisesta luottamuksesta ja pyrkimyksestä eteenpäin. Kimi on kentällä hyvä kahdensuunnan sentteri, keneltä odotetaan varman peruspelaamisen lisäksi myös enemmän ja enemmän tulosta:”

Kimin omat kommentit sopimuksen kirjoituksen jälkeen:

”Hyvät fiilikset jatkosopimuksesta! Oon nauttinut pelaamisesta OLSissa ja oli helppo päätös myös jatkaa täällä. Syyskausi mennyt ihan hyvin, mutta vielä on myös parantamisen varaa niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenakin, jotta kausi jatkuu pitkälle loppukevääseen.”

Lopuksi Kimin terveiset kaikille OLS-faneille:

”Kastellin kotiyleisö on ollut tällä kaudella mahtava, tulkaahan jatkossakin kaikki paikalle katsomaan viihdyttävää sählyä!”

Ensi kauden joukkueen kokoaminen toimistolla jatkuu ja seuraavat pelaajasopimukset julkaistaan jo seuraavalla viikolla.