Kausi jatkuu Kastellissa Classicin isäntänä

Miesten F-Liigan kausi jatkuu OLS:n osalta tulevana sunnuntaina 27.9. klo 18, kun kotijoukkue saa vastaansa Kastelliin Classicin. Suomen sählykenttiä jo vuosia dominoinut, maajoukkuepelaajia pullisteleva tamperelaisrykmentti ehti napata liigakauden alla lisää pokaalia palkintokaappiin kaatamalla Super Cupin finaalissa juuri OLS:n avausvastustajan Nokian KrP:n.

Classicin kauden ensimmäinen F-Liiga-koitos päättyi 7-5-kotivoittoon Welhoista. Ennakkoa kirjoitetaan perjantaipäivänä ja Classic ehtii ennen sunnuntain OLS-koitosta kohdata vielä TPS:n vieraskentällä, josta joukkue yhden välipäivän jälkeen jatkaa matkaa pohjoiseen.

OLS:n valmistautuminen Classic-otteluun on sujunut hyvissä tunnelmissa. Sairastelut ja loukkaantumiset eivät ole juurikaan päässeet arkeen vaikuttamaan ja tulevan viikonlopun ottelusta ovatkin tämän hetken tiedolla sivussa vain loukkaantumisia parantelevat Valtteri Parviainen ja Otso Tornberg, joista kumpikaan ei pelannut sarja-avauksessa.

”Ensimmäisestä ottelusta yritettiin ottaa oppia pelin sisällä reagoimisessa. Varsinkin niissä hetkissä, jos vastustaja muuttaa omaa peliään. Ja toisaalta myös siinä, miten me pystymme kehittämään omaa toimintaamme pelin edetessä”, OLS:n pääluotsi Harri Naumanen kertoo.

Naumanen täsmentää, että pitkällä aikavälillä joukkue pyrkii kehittämään kaikkia pieniä pelin yksityiskohtia, riippumatta edellisen ottelun tuloksesta.

”Odotan Classic-ottelusta vauhdikasta ja hyvätasoista salibandya. Tämä on niitä pelejä, jossa on loistava tilaisuus nostaa oma peli uudelle tasolle”, Naumanen päättää.

Ottelun ennakkolippuja pääset ostamaan täältä.

Salibandyliitto antoi torstaina suosituksen kasvomaskien käytöstä ottelutapahtumissa.

Ottelun rajattu kapasiteetti on 400 katsojaa ja toivomme yleisön ostavan lippunsa ennakkoon, jolloin voimme kontrolloida helpommin ovimyyntiä ja välttää turhien  jonojen syntymistä ennen ottelua. Ottelun aikana yleisön on hyvä muistaa turvavälit ja kasvomaskisuositus.