Kausarihaaste 500 – mukaan vonkaleen pyyntiin

Oulun Luistinseura järjestää oman kausikorttikampanjan kaudelle 2021-2022. Kausikortin hinnaksi on määritetty 50 euroa, mikäli ennakkotilauksia tehdään huhtikuun loppuun mennessä vähintään 500 kappaletta. 

”Olemme kasaamassa joukkuetta, jonka uskomme kiinnostavan. Tämän kampanjan toteutuessa, meillä on mahdollisuudet naulata joukkueeseen yksi iso palanen”, myöntää OLS:n lajivastaava Jani Lipsanen suoraan

Kampanjaan osallistuminen tapahtuu sähköisen tilauslomakkeen kautta. Tilauksen tekijä sitoutuu kausikortin ostoon.

Jos 500 tilaajaa saadaan täyteen huhtikuun loppuun mennessä, kampanja toteutuu ja kortin saa lunastaa 50 euron hintaan. Mikäli tavoite ei toteudu, tilaus raukeaa automaattisesti. OLS pidättää oikeuden jatkaa myyntiaikaa tai toteuttaa kampanja vaikka tavoitemäärä ei täyttyisi. 

”Ajat ovat olleet epävarmat ja urheiluseuroissa joudutaan painimaan varmasti vielä tulevaisuudessakin tiettyjen riskien kanssa, joihin ei omalla toiminnalla pystytä hirveästi vaikuttamaan. Tämän kampanjan toteutuessa lupaamme, että jos ensi kaudella yleisöä ei pystytä ottamaan otteluihin siinä määrin, että kausikortin ostaja saisi rahalleen vastinetta, hyvitämme sen tulevien kausien kausikorteissa”, Lipsanen

”Kausikortti ei ole nimetty, vaan sen voi ostaa kaverin kanssa yhteiseksi tai vaikka työpaikalle virkistyskäyttöön. Kannustammekin siihen, että jos kortin ostanut itse ei pääse paikalle, korttia kierrätetään eteenpäin.”

 

Kausikorttitilauksen pääset tekemään tästä linkistä.