Kauden päätös pettymys, mutta kokonaisuus jäi plussalle

Ei riittänyt enää OLS:n puristus Classicia vastaan puolivälieräsarjan neljännessä ottelussa. Ottelu lähti hienosti liikkeelle Petri Niemelän iskiessä tilanteeksi 1-0 heti ensiminuuteille. Classic ehti karata 1-2-johtoon, kunnes Niemelä iski toistamiseen illan tutkaparin Mika Hirsikorven syötöstä (0+2).

Paikkoja oli, mutta Classicin puolustus ja maalivahti Lassi Toriseva olivat tuon jälkeen kuin muurina OLS:n hätyyttelyiden edessä. 2-4-tilanteessa OLS sai ylivoiman toisen erän jälkimmäisellä puolikkaalla.

Ylivoima ei parista vaarallisesta tilanteesta huolimatta vieläkään auennut ja heti Classicin tultua täysilukuiseksi, se pääsi iskemään Torisevan heitosta nopean vastahyökkäyksen, jonka Oskari Heikkilä naulasi jäähyltä tulleen Eemeli Salinin esityöstä.

2-5-maalin jälkeen OLS:n peli romahti lopullisesti ja viimeinen erä (Classicille 0-7) jätti pahan sivumaun muuten hienoon taisteluun ja kauteen.

Classic eteni välieriin otteluvoitoin 4-0. Päätösottelu se vei peräti 2-14 (2-4, 0-3, 0-7).

Tarkemman kausianalyysin paikka on myöhemmin, mutta pettymyksen hetkellä on muistettava, että kausi oli valtava parannus aiempaan. Joukkue keräsi pisteitä lähes puolet enemmän ja pystyi voittamaan otteluita säännöllisesti rutiinisuorituksillakin. Classicin rutiini oli vain tällä kertaa liikaa ja täytyy ottaa oppia parhaalta, kun joukkue pääsi neljän ottelun verran näkemään aitiopaikalta, missä maailman kärkijoukkue ja yksilöt menevät.

Kiitos kannattajille, tukijoille, talkoovoimille ja kaikille joukkueen mukana kaudella eläneille.