Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

OLS:ssa puolustuspäässä on nähty viimeaikoina katoa, kun Mikko Saarnio ja Otso Tornberg ovat loukkaantuneina sivussa ja Olli Wikstedt pelikiellossa. Kun vielä Eetu Ijäksen pelikunto on viime viikonlopun päätällin vuoksi ollut epävarma, nähtiin Keskitalon siirto järkeväksi molemmille osapuolille.

Kalle saa pidettyä pelituntumaa yllä ja me saamme riveihin jo suhteellisen kokeneen pelimiehen, joka pystyy auttamaan joukkuetta ja tuomaan hieman lisää leveyttä rosteriin”, OLS:n lajivastaava Jani Lipsanen kommentoi.

Keskitalo on edustanut ennen Sveitsiin siirtoaan liigassa Esport Oilersia ja Nokian KrP:tä 117 runkosarjaottelun verran, joissa on syntynyt 50 tehopistettä. Juniorivuodet OLS:ssa viettänyt kiertolainen ei ehtinyt tehdä liigadebyyttiä Oulussa, vaan siirtyi A-juniorikauden 2013-2014 jälkeen suoraan Nokian riveihin, jossa hän vietti kolme kautta.

Aina se on ollut selkeä juttu, että jossain vaiheessa pitää päästä kotiseuran paidassa pelaamaan liigaa. Monena kesänä on OLS:n kanssa keskusteltu siirrosta, mutta tähän asti on aina tullut valittua reissaaminen”, Keskitalo kertoo ja iloitsee mahdollisuudesta pukea keltasininen pelipaita päälle pääsarjatasollakin.

Lainasopimus OLS:n ja Keskitalon kanssa on voimassa toistaiseksi. Tarkoituksena on, että Keskitalo palaa Sveitsiin, kun pelit siellä aikanaan jatkuvat. Keskitalo on edustuskelpoinen tulevan viikonlopun otteluissa Happeeta ja LASB:ia vastaan.