Juho Sorri palaa OLS-paitaan

OLS:n miesten edustusjoukkue saa mieluisan vahvistuksen, kun Luistinseuraa viimeksi kaudella 2016-2017 edustanut Juho Sorri palaa joukkueen vahvuuteen vuoden mittaisella sopimuksella.

Oulusta Sorrin tie vei opiskelujen perässä Turkuun, jossa pelaaja edusti kahden kauden ajan Turun Palloseuraa voittaen Salibandyliigan hopeaa kauden 2018-2019 päätteeksi. Viime kaudella Sorri edusti FBC Turkua Divarissa.

Sorrin opinnot ovat edenneet vaiheeseen, että paluu OLS-nuttuun tuli mahdolliseksi.

”Tässä iso kiitos kahdelle kumppanille, Merantille ja Pekantille, joita ilman Juhon siirtyminen ei olisi tässä nykytilanteessa ollut mahdollinen”, OLS:n edustusjoukkueen taustalla häärivä seuran lajivastaava Jani Lipsanen kiittää.

Sorri hyppäsi joukkueen harjoitusvahvuuteen tällä viikolla. OLS:n päävalmentaja Harri Naumanen ei suoraan poissulje, etteikö Sorri voisi olla joukkueen mukana jo tulevana viikonloppuna Espoo-Hämeenlinna-kiertueella.

”Viikonlopun kokoonpanoa ei ole lyöty lukkoon vielä, eli periaatteessa kaikki on mahdollista. Perjantaina tehdään päätöksiä”, Naumanen avaa.

Alle 19- ja alle 23-vuotiaiden maajoukkueissa marinoituneelta pelaajalta valmennus odottaa kokonaisvaltaista pelaamista.

”Sekä tietysti maalintekovoimaa hyökkäyspäähän”, Naumanen lisää.

Millä fiiliksillä pelimies itse siirrostaan on ja miksi siirto tuli ajankohtaiseksi juuri nyt?

”Kasvattajaseuraan aina oma juttu palata pelaaman, hyvät on fiilikset. Nyt, koska salibandy on vieläkin kiva harrastus ja koulu Turussa on sellaisessa vaiheessa, että oli sauma tulla tänne pohjoiseen pelaamaan.”

”Itseltä odotan, että pääsen nopeesti takasin liigatempoon mukaan ja pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan pelejä. Maaleja olisi tietenkin aina myös kiva tehdä. Joukkueessa on taitoa ja on pystytty jo nyt haastamaan ihan kärkitason jengejä. Odotan, että pystymme muuttamaan ne pienet tappiot vielä voitoiksi, koska muuten niillä ei kauheesti merkitystä ole”, Sorri paaluttaa kolmen SM-mitalin (A-poikien kulta ja pronssi, miesten hopea) kokemuksella.

Uratilastot