Iso vierasvoitto Otahallilta Sorrin, Karvosen ja Kivilompolon johdolla

OLS:n miesten edustusjoukkue haki arvokkaan 3 pisteen voiton Westend Indiansista Otahallilla maalein 4-5 (0-2, 4-2, 0-1). Joltain osin ottelun käsikirjoitus noudatteli ainakin tulostaululla viime viikonlopun Tiikerit-ottelua, jossa OLS menetti 0-4-johtoasemansa ja lopulta hävisi.

Myös Indiansia vastaan OLS karkasi toisessa erässä peräti 0-4-johtoon. Tahtipuikkoa heilutti hattutempun laukonut Juho Sorri ja yhden osumista iskenyt Olli-Matti Virrankari.

Tuon jälkeen muutama virhe, heikko peitto ja kappas – taululla olikin 4-4-tasalukemat. OLS käytti aikalisänsi 3-4-kavennusmaalin jälkeen ja vaikka Indians erän lopussa pääsikin ylivoimalla tasoittamaan, näytti aikalisä tuoneen ainakin hetkellisesti apua, sillä OLS:n onnistui jäädyttää toisen erän loppu ja katkaista Indiansin paras hurmosvaihde.

Mitä tuossa aikalisällä joukkueessa käytiin läpi?

”Ihan perusasioita toisteltiin. Että ei voida piiloutua nyt, kun pitää pelata ja ottaa vastuu pelistä. Pelin aikana olisi voinut nyt käyttää useamman aikalisän, jos niitä olisi käytettävissä enemmän”, tuumasi ottelun jälkeen OLS-luotsi Harri Naumanen.

Kolmanteen erään OLS otti penkiltä otteluun mukaan Mika Hirsikorven loukkaantuneen Aapo Rantaniemen tilalle. Hirsikorpi kitti vastuusta niittaamalla pallon upeasti maalin yläkulmaan ohi Indians-vahdin.

Naumanen oli tyytyväinen pisteisiin, mutta tapa jätti toivomisen varaa.

”Hölmöilyä riitti välillä enemmänkin, mutta niillä hetkillä Vinski (maalivahti Kivilompolo) piti pystyssä.”

Naumasen mukaan ottelun jälkeen nähtiin kuitenkin iloinen OLS-lauma.

”Fiilis hyvä joukkueessa. Aivan ansaitusti. Joskus on hävitty hyvälläkin pelillä. Välillä on hyväksi voittaa hieman heikommalla pelillä”, Naumanen päättää.

Sorrin ja 20 kertaa torjuneen Kivilompolon lisäksi yksi illan ehdottomia OLS-hahmoja oli asemaansa OLS:n tehokkaimpana pelaajana kolmella syöttöpisteellä vankistanut Valte Karvonen.

OLS:n kausi jatkuu vieraskentillä ensi viikonloppuna. Lauantaina bussi kuljettaa Lahteen LASB:n vieraaksi ja sunnuntaina joukkue kohtaa Welhot Kuopiossa.