Ilotulitusottelu Lahdessa pysyi OLS:n komennossa

Ei tutissut OLS:n puntti ottelussa LASBia vastaan. Ei ainakaan ottelun ensimmäisessä erässä, jossa OLS karkasi 1-6-johtoon. Tuo johto kesti LASB:n hätyyttelyt ja lopulta Pohjolan Matkan bussi kaarsi kotimatkalle kolmen sarjapisteen ja 6-10 (1-6, 3-2, 2-2)-voiton turvin.

OLS:n tulitusta johti ykköskentju Ruonakangas-Kinnunen-Sieppi.

”Hyvä alku tehojen valossa meiltä, mutta tosi sekava peli kokonaisuutena. Molemminpuolin paljon pallonmenetyksiä”, tehot 3+3 Joni-Arttu Sieppi tiivisti.

”Epäkypsää tekemistä pallolla, mutta sitten taas toisaalta positiivista, että huonokin peli riitti pisteisiin. Ja mitä pidemmälle kevättä mennään, niin eipä siinä enää tyylipisteitä lasketa, vain voitot merkkaavat”, Sieppi jatkaa.

Pisteet tarkoittivat sitä, että riippumatta Indiansin ja EräViikinkien keskinäisen ottelun tuloksesta, ensi lauantaina OLS:lla on mahdollisuus varmistaa pudotuspelipaikkansa, kun EräViikingit tulee Kastelliin vieraaksi. Ottelu alkaa la 5.3. klo 17.

”Tottakai se aiheuttaa hyvällä tavalla jännitystä, että saadaan pelata jo tässä vaiheessa kautta todella tärkeä peli ja vielä kotikentällä. Kyllä se lisäkipinää tuo joukkueeseen”, Sieppi hekumoi.

Ennakkoliput: www.tiketti.fi/olssalibandy