Ilmoittautuminen kaudelle 2021-2022 on auki

KAUDELLE 2021-2022 TARJONTA KASVAA

Urheilukoulu alkaa lokakuussa ja tarjoaa 4 – 7-vutiaille toimintaa koko vuodeksi kolmen lajin voimin. Tyttöjen säbäjoukkueita avataan tulevalle kaudelle kolme. ikäluokat ovat alle 10-vuotiaat, alle 12- ja alle 14-vuotiaat tytöt. harrastejoukkueisiin ilmoittautuminen tapahtuu aina alueittain ja uusia ryhmiä laitetaan käyntiin sitä mukaan, kun pelaajia ilmoittautuu riittävästi.

Harrastepuolen pelaajille tulevalle kaudelle alkaa Tehoharjoitteluryhmät 9 – 10-vuotiaille ja 11 – 12-vuotiaille. Tehoharjoitteluryhmä on tarkoitettu kaikille, joilla on kova halu harjoitella hieman enemmän. Tehoharjoitteluryhmät ovat seuravaetoisia ja tarjoavat samalla ohjaajille koulutusta ja vinkkejä omien harjoitusten vetoon.

TIETOA ILMOITTAUTUMISESTA

MyClub ID luodaan samalla kun ilmoittaudut seuran avoimeen tapahtuman tai rekisteröidyt seuran myClub-jäsenpalveluun. Ilmoittautuminen tapahtuu vaiheittain siten, että 1. vaiheessa luodaan oma henkilökohtainen myClub ID ja 2. vaiheessa syötetään seuran toimintaan osallistujan henkilön tiedot (omat tai lapsen).

Lisätietoja löytyy osoitteesta https://help.myclub.fi/article/149-myclub-id-kayttoonotto

URHEILUKOULU

Olemme avanneet uutta toimintaa tulevalle kaudelle urheulukooulun merkeissä, jossa vapaasti valittavana on kolme lajia. Kausi kestää vuoden ja talvet pelataan talvilajeja, säbää ja luistelaan, kesällä puolestaan pelataan jalkapalloa. Urheilukoululaisille on tarjolla harjoitusten lisäksi Säbässä Leijonaliigan otteluita sekä jalkapallossa kevään ja syksyn turnaukset sekä torstain viikkopelit.

Ilmoittautumaan pääset alla olevista linkeistä.

Urhelukoulu 4 – 5-vuotiaille

Urhelukoulu 6 – 7-vuotiaille

Urheilukoouluun on tervetulleita kaikki lapset. Harjoitukset on jaettu alueittain, jotta kaikille pystytään tarjoamaan harjoituksia mahdollisimman läheltä kotia. Kalenteri on nähtävissä Urheilukoulun nettisivuilla. Tahaphtumat tulevat näkyviin lokakuusta eteenpäin.

TYTTÖSALIBANDY

Tytöille on omat ryhmät tarjolla 10-vuotiaista eteenpäin. Joukkueita on tarjolla kolme.

Tytöt 14

Tytöt 12

Tytöt 10

HARRASTETOIMINTA

Harrastetoiminta lähtee känytiin 8-vuotiaista eteenpäin ja tulemme laittamaan uusia ryhmiä käyntiin alueittain. ilmoittautuminen tapahtuu omalle alueelle ja kun pelaajia on riittävästi, laitamme uusia ryhmiä käyntiin sitä mukaan. Ensisijaisesti etsimme ohjaajia pelaajien vanhemmista. Tulemme kauden aikana auttamaan toiminnan käynnistämisessä, kauden suunnitelman teossa sekä kaikessa mahdollisessa.

Pohjoinen

Keskusta

Itä

Etelä

TEHORYHMÄHARJOITTELUSTA LISÄÄ REENIÄ

OLS järjestää kaikille 9 – 12-vuotiaille tehoharjoitustoimintaa, jonka tarkoituksena on tarjota kaikille motivoituneille pelaajille ylimääräinen harjoituskerta. Harjoitukset ovat kerran viikossa.

Ryhmät on jaettu kahteen osaan, THR 9-10 ja THR 11-12.

 

Tervetuloa mukaan kaudelle 2021-2022!