Happee liian vahva kotikaukalossaan

Ei ollut OLS:sta katkaisemaan Happeen voittoputkea F-Liigassa. 7-2 (3-1, 0-1, 4-0) -kotivoitto tarkoitti jyväskyläläisille jo kuudetta voittoa peräjälkeen ja joukkue matkaakin kohti pudotuspelejä yhtenä sarjan kuumimmista joukkueista.

OLS:n osalta lähtökohdat otteluun olivat hyvät. Takana oli parin viikon huili pitkän pelirupeaman jälkeen ja miehiä oli saatu takaisin kokoonpanoon ja harjoitusarkeen telakalta.

”Yllättävän paljon oli huolimattomuutta pallolla. Eli saumat olisi ollut viedä ja kontrolloida paremminkin peliä. Odotusten mukainen muuten oli peli ja ei mitään yllättävää. Kolmannen erän pelin hajoaminen tietenkin harmillinen. Toisaalta vastustaja oli vahva noilla hetkillä ja sai pelattua meiltä vahvuuksia pois”, antoi OLS-luotsi Harri Naumanen tunnustusta Happeelle.

OLS:n osalta kausi jatkuu huomenna kotiottelulla pudotuspelipaikasta taistelevaa EräViikinkejä vastaan. OLS:lla on kautta kolme ottelua, joista sen pitää kairata yksi voitto varsinaisella peliajalla, jotta sarjapaikka varmistuu. Happeeta vastaan ensimmäinen neljästä ottelupallosta ei osunut, huomenna on seuraava.

Jobinpostia Happee-ottelussa tuli Eetu Ijäksen loukkaantuminen toisessa erässä. Ottelun jälkeen tavoitettu Naumanen sanoi, että Ijäs pystyy kevyesti varaamaan jalalle, mutta pelikuntoa ja vamman laatua hän ei osannut lähteä vielä arvioimaan.

Sunnuntain EräViikingit-otteluun ei vielä oteta yleisöä, mutta pelin voit seurata suorana Ruutu Urheilun kautta kotijoukkueen tuottamana fanikameralähetyksenä. Ottelu alkaa kello 18.