Etelän tuplasta mukaan 4 sarjapistettä

OLS:n miesten kausi jatkui viikonloppuna kahdella vierasottelulla. Lauantaina joukkue kaatoin Tikkurilan Tiikerit maalein 4-6. Sunnuntaina puolestaan Happee oli vahvempi voittolaukauskilpailun päätteeksi lukemin 4-3.

Happeeta vastaan kärsitty tappio oli OLS:n kauden ensimmäinen vieraskentällä.

Viikonlopun OLS-sankareihin kuului ehdottomasti Joni-Arttu Sieppi, joka iski lauantaina tehot 3+1 ja jatkoi hyvää viikonloppuaan osumalla Happeeta vastaan kahdesti. Sieppi oli viikonlopuksi siirretty Juho Sorrin ja Olli Kinnusen laidalle OLS:n ykkösketjuun ja varsinkin sunnuntaina kentällisen peli alkoi loksahdella lupaavasti kohdilleen.

”Kinnusen johtama ykköskenttä oli selkeä onnistuja Happeeta vastaan. Nyt löytyi sellainen taso mitä voi odottaakin heiltä ja kokonaisuudessaan hyvää tekemistä ja pelillistä johtamista. Lopulta sitten pienestä kiinni, ettei voittoa tullut Jyväskylästä”, OLS-luotsi Harri Naumanen kehaisi.

Täysin tyytyväinen ei Naumanen viikonloppuun kokonaisuudessaan ollut.

”Lauantaina mentiin hieman käsijarru päällä. Mutta tarpeeksi fiksua ja kurinalaista kuitenkin kokonaisuudessaan, että voitto saatiin ja pisteet. Sunnuntaille pyrittiin löytämään sitä parasta mitä meidän porukasta löytyy. Sitä ei aivan koko porukasta saatu irti. Epäonnistujia ei juurikaan tule mieleen, mutta aivan sitä huippupeliä ei aivan kaikilta löytynyt.”

Viikonlopun yksi ratkaisijoista, Joni-Arttu Sieppi, paketoi tuntoja samansuuntaisesti.

”Tietysti harmittaa, kun ei saatu täyttä pistepottia kotiin kannettua, mutta pelillisesti viikonloppu oli nousujohteinen. Tiikereitä vastaan pelattiin mielestäni vielä liian huolimattomasti ja meneteltiin palloa vastustajalle väärissä paikoissa. Happeeta vastaan olikin sitten tekeminen paremmalle tasolla, mutta luu jäi käteen. Sympaattiset tappiot eivät enää OLS:n mieltä miellytä, vaan halutaan voittaa. Viikonloppu siis osoitti meille jälleen, että töitä on vielä edessä, ja hyvä niin.”

OLS pelaa ennen MM-taukoa vielä kolme ottelua, joista kaksi kotikentälle ja yhden vieraissa. Seuraava koitos on tulevana lauantaina Kastellissa kello 15 alkaen. Tuolloin vastaan tulee LASB.

Liput lauantaille pääset ostamaan Tiketistä.