Eemil Ylitalo sopimukseen!

OLS on tehnyt 2+1 mallia olevan pelaajasopimuksen seuran oman juniorihelmen Eemil Ylitalon kanssa.

Eeppi aloitti kautensa OLS p22-joukkueessa ja on sieltä noussut hyvien otteidensa ansiosta myös edustusjoukkueeseen. Liigaa nuorukainen (s. 2005) on tällä kaudella pelannut 9 ottelua, joissa tehoja on syntynyt 2+1. Alta löytyvässä videossa näet Kastellissa syntyneen uran toisen liigamaalin.

Sentterin tontilla operoiva Eeppi kommentoi sopimusta:

”Hyvät fiilikset ensinäkin sopimuksesta, vaikkakin en ollut valmistautunut siihen että vielä tällä kaudella se tulisi ja näin äkkiä. Mahtava huomata että kova työ palkitaan ja valmennukselta että seuralta saa vastuuta ja luottamusta.

Olen onnistunut murtautumaan joukkueen pelaaviin kentällisiin ja minut on otettu hyvin vastaan myös koko joukkueen toimesta. Siirtymä p22-joukkueesta liigaan on tuntunut luontevalta, ja ensimmäisten liiga pelien jännitys on jo laskenut.

Työnteko jatkuu tästä vain entistä kovempana. Innolla odotan mitä loppukausi ja kevät tuo tullessaan, joten tulkaapa sankoin joukoin  Kastelliin katselemaan pelejä, nähdään hallilla!”

Kauden 2024-25 keltasiniset rakentuu pala palalta ja tulevaisuudessakin on varmaa, että Kastellissa nähdään oululaista salibandytalenttia!